Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jedna ošuntělá hvězdička za nápad, ale jinak - pane Bože, to co jsem zase viděl za sra*ku... Fakt, já už se můžu řídit podle toho, že kde hraje Cage, bude to hrůza. S tak zajímavým nápadem šel vytvořit tak dobrý horor, klidně i hororová komedie, ale tohle je neskutečná hovadina, kde jsou postavy už v prvních 10 minutách tak nesympatické, že byste je nejradši vyvraždili hned na začátku a zbytek filmu byste radši koukali na to, jak schne barva na stěně. Vedení příběhu je neskutečně hloupé, nudné a ani nepobaví - je to celé trapné až na půdu. Hudba, která se tam absolutně nehodí. Kamera, která zabírá snad všechno z každého úhlu, že by Gaspar Noé jen nechápavě zakroutil hlavou. Střih, který je tak epileptický a častý, že by Kurt Kren jen nechápavě zakroutil hlavou. A pokud to celé byla recese, je tak neskutečně pitomá, že by i Žralokobijci jen nechápavě zakroutili hlavou. A že by něco zachránil konec - ne, ono to konec nemá, když už by to mohlo být zajímavé, prostě se to utne. No, já už si příště dám pozor a jak u nějakého filmu uvidím jméno Cage, nechám ho být. Protože to jsou většinou nekoukatelné sra*ky. A že je ten film odvážný? Jo, kdyby to sotva narozený dítě jeho matka v tý nemocnici zabila a bylo to vidět, pak bych souhlasil, že to fakt odvážný je. 1* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to ako klasicky zombie film, len s tym rozdielom, ze sa ludia nemenia na zombie, ale na magorov, ktory chcu zabit svoje vlastne deti, potom co si v telke pozru analogove sumenie. Na dnesnych ludi odchovanych digitalom ma analog evidentne zle ucinky. Chvilu sledujeme dianie v celom okoli a v polovici sa film presunie do domu ustrednej rodinky, kde to pre zmenu zacne vykradat Panic Room skombinovany s Home Alone. Deti maju evidentne pred neschopnymi rodicmi navrch. No a finale je uz WTF hovadina v ktorej kazdy nahana kazdeho a pritom neustale o nieco zakopne jak ten vrah zo Scream. Reziser nezabudne odkazovat na rôzne stare filmy a cele je to pojate blaznivo jak nejaky Grindhouse. No a tie ja nemusim, kedze ich humor som nikdy nepochopil. Na konci sa to snad snazi o nejaky serioznejsi presah ohladom toho, ze deti dokazu byt tak neznesitelne, ze by ich rodicia najradsej zabili aj keby ziadna epidemia nevypukla. Inak Selma Blair je stale sexi a Cage stale prehrava jak o zivot. Deti su na zabitie, takze som fandil neschopnym rodicom. 4/10. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trochu politicky nekorektní pohled na rodinu, rodinné vztahy a její vnitřní i vnějškové chování. Selmu Blair jsem ve filmu už neviděl pěkně dlouho. Tady ji chvíli trvá, než se rozjede, ale pak jsem skvělá. Úvodní titulky jako ze sedmdesátých let. Flashback prostřihy, dodávající zápletce na atmosféře. Ten až komický pointový zvrat před koncem je naprosto boží (protože logický). Zajímavý hudební výběr (Roxette, Reagan Youth, Erasure). 3.5* ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Musel jsem to po 20 minutách vypnout. To se mi stalo opravdu jen u obzvlášť strašných filmů. Jako námět dobrý - rodičům hrábne a začnou likvidovat svoje děti. Ale to zpracování bylo katastrofální. Hudba protivná, absolutně mimo děj, herecké nevýkony, kamera a střih naprosto mimo. Nechápu. Jako kdyby šlo o studentskou prvotinu studenta 1. ročníku, tak přimhouřím oko, ale toto fakt ne. Škoda Nicolase, nechápu, proč leze do takových trapných projektů. Už by to chtělo něco pořádnýho Nicky! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Destroy the car. Jop tak tohle byla luxusní píčovina a to nemyslím nijak ve zlým. Problém je v tom, že většina zde hodnotících asi nepochopila vyznění tohohle filmu. Podle mě je to hlavně hodně ujetá komedie okořeněná nějakou tou vraždou. Každej tu nadává, že tu nebylo pořádný gore, ale mě to nevadí. Prosmál jsem se skoro celým filmem a ty mnohdy jenom naznačený masakry povzbuzující fantazii diváka jsou o dost lepší než kdyby se to utápělo v hektolitrech krve. Je to pochopitelně tvůrčí záměr, ale ne každej to pobere. Ohledně otevřenýho konce to vidím tak, že si nechali prostor pro pokračování a já se mu rozhodně nebráním.75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)
  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)

Reklama

Reklama