Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (472)

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁM MU ZLÁMAT PRSTY?" - "UŘÍZNI MU JE." - "JÁ SI DĚLAL SRANDU." - "JÁ NE." Rodriguez nikdy nebyl dobrý scénárista, ale tady už nesere jen na postavy a příběh, ale i na akční scény, kterých je sice hodně a blýsknou se několika fajn vychytávkami a hláškami, ale jsou krátké a nadsazené tak, že už to ani není zábava a tak celý ten hvězdně obsazený béčkový guláš mírně nudí. Určité rozčarování plyne i z upozadění Mariachiho na úkor Deppovy postavy, jeho otravného potemnění a zmelancholizování a odkráglování Salmy Hayek. Každopádně víc mexických akčních filmů! ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Předem bych jistě ráda poukázala na to, že jsem Desperada neviděla. Tenhle film byl opravdu povedený a Antonio Banderas se opět předvedl. Rozhodně teda nechápu, proč byla jako jedna z hlavních na plakátech psána Salma, když se tam sotva mihne, ale budiž i její role se mi líbila. Johny Depp se mezi ně také velice hodil i když jsem u něj měla problémy rozpoznat, jestli je hodný nebo zlý, ale rozhodně se mi líbila jeho úchylka a smysl pro udržování rovnováhy (tak mě napadá, doufám, že někdy přijde k nám, do školní kuchyně :-)). Ze začátku jsem se bála, jak dopadne Enrique Iglesias v roli vedlejšího mariachiho, ale i ten se nakonec se svojí rolí vypořádal dost dobře. Jinak se ale Rodriguez zhostil celého filmu skvěle a dopadlo to mnohem líp, než El Mariachi, který se ale dá tolerovat (na to jakej to mělo rozpočet, je to bomba!). Tím dospívám k závěru, že Rodriguez je borec a Banderas je vskutku univerzální herec. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Namachrované přeplácané prázdno, které ani Johnny Depp jako svérázný agent nenaplnil. Spousta velkých gest, rádoby bizarních postav a klišé, to vše utopeno v nezáživné chaotické kaši, která se hrne jako z pověstného hrnečku, nevyvolává však paniku, ale spíš lhostejnost. Selma Hayek se tu navíc jen mihne, i když v jediné slušné scéně, kterou je útěk v řetězech. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film plný strhujúcich akčnčnýh scén, ale akosi sa mu nedarí udržať formu a rozpadá sa nám pred očami. A to nehovorím o atmosfére z Desperáda, ta zobrala tiež za svoje. Je to veľmi podivínske a keď človek premýšla ako to ten Rodriguez myslel tak sa stráca. No fucking sense. Na filozofovanie poznám lepšie filmy. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Úchvatný Johnny Depp naprosto strhává veškerou pozornost na sebe. A zcela právem, neboť jeho postava je jediná, která má vývoj a je zajímavá. Depp jí dodal patřičné charisma a rozhodně jí zajistil nesmrtelnost. Bohužel je tím jedinným důvodem, proč film vidět. Zbytek je zmatená akční slátanina bez špetky charisma... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Antonio Banderas (El Mariachi) komentoval práci s režisérem Robertem Rodriguezem: "Natáčet s ním akční scény není žádná procházka růžovou zahradou. Ve filmu je scéna, ve které se Salmou Hayek utíkáme z hotelového pokoje. Houpeme se na řetězu a skáčeme dolů po balkonech. Bylo to v pátém patře a jelikož Robert chtěl použít tři kamery najednou, nemohla pod námi být žádná matrace. Viseli jsme jen na tenkých drátech. Salma pořád ječela: 'Já jsem jenom herečka! Já jsem jenom herečka!' Povídám jí: 'Sklapni už! Ať to máme co nejdřív za sebou!'" Přesto s ním točí rád a opakovaně: "Prostě je mi s ním dobře. Cítím, že je mezi námi určité pouto. Nejen profesionální, ale i lidské. Jsme kamarádi. Pracovat s ním je jako jít na rodinné setkání. Nejen s Robertem a Salmou, ale se všemi. S maskéry, kostyméry... Navíc se při práci s ním prakticky nezajímám o scénář. Když točím s jinými režiséry, tak ano: vzal jsem si k srdci radu Anthonyho Hopkinse a každé dva dny si ho čtu znovu. Ale Robert, ten je jako jazzman. Miluje improvizaci." (NIRO)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama