Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film plný strhujúcich akčnčnýh scén, ale akosi sa mu nedarí udržať formu a rozpadá sa nám pred očami. A to nehovorím o atmosfére z Desperáda, ta zobrala tiež za svoje. Je to veľmi podivínske a keď človek premýšla ako to ten Rodriguez myslel tak sa stráca. No fucking sense. Na filozofovanie poznám lepšie filmy. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez opět dokázel že je průměrný (možná podprůměrný) režisér a možná by se měl více než o vytvoření rekordu v počtu profesí zastoupených jedním člověk na jednom filmu soustředit na samotnou režii. V ději jsem se každou chvíli ztrácel, což ovšem nesvědščí o jeho sofistikovanosti nýbrž o nezvládnuté režii. Ty *** dávám hlavně za tradičně skvělého Johnnyho Depp a za scény v nichž vystupuje (ty jediné jsem si z filmu zapamatoval). ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Na scénáři se evidentně nepodílel jeden člověk, ale Rodriguez si jich přizval rovnou deset. Jistě, kdyby pan režisér místo mrkání po Salmě Hayek alespoň zamakal na akci a atmosféře, dal by se odbytý příběh přejít. Nestalo se. Vrcholem je závěrečná rozepře, kdy se městem proháněj džípy, vzduchem frčejí náboje do poskakujících kaskadérů a celý se to tváří jako děsně švihácká akce, jenomže u toho „tváření se" film i zůstává. Obávám se, že tenhle zmetek by nezachránilo ani sto Johnny Deppů. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Předem bych jistě ráda poukázala na to, že jsem Desperada neviděla. Tenhle film byl opravdu povedený a Antonio Banderas se opět předvedl. Rozhodně teda nechápu, proč byla jako jedna z hlavních na plakátech psána Salma, když se tam sotva mihne, ale budiž i její role se mi líbila. Johny Depp se mezi ně také velice hodil i když jsem u něj měla problémy rozpoznat, jestli je hodný nebo zlý, ale rozhodně se mi líbila jeho úchylka a smysl pro udržování rovnováhy (tak mě napadá, doufám, že někdy přijde k nám, do školní kuchyně :-)). Ze začátku jsem se bála, jak dopadne Enrique Iglesias v roli vedlejšího mariachiho, ale i ten se nakonec se svojí rolí vypořádal dost dobře. Jinak se ale Rodriguez zhostil celého filmu skvěle a dopadlo to mnohem líp, než El Mariachi, který se ale dá tolerovat (na to jakej to mělo rozpočet, je to bomba!). Tím dospívám k závěru, že Rodriguez je borec a Banderas je vskutku univerzální herec. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako pro fanouška Desperada, dost těžký šok. Těsně po zhlédnutí jsem si říkal, že je to o dost slabší než předchozí díl, ale pořád ještě dobré, ale teď už je mi jasné, že Rodriguez si vzal příliš velké sousto. Banderas střílí pořád stejně přesně a stylově, Salma je krásná, až to bolí, ale zbytek je špatný. Depp se sice strašně moc snaží a zdánlivě svým frajerským vystupováním do party zapadá, ale jeho postava je zoufale zbytečná, stejně jako všechno kolem. Přestřelky, hlášky a zoufalé pohledy na kytarovém podkladu mohly vyjít v přímočaré cestě za pomstou. Tohle je vyvařenina, snažící se názvem i zápletkou napodobit Leoneho částečně politicky namířené scénáře, ale ztroskotává prakticky ve všech směrech. Akce v tomto případě přišla vniveč. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama