Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁM MU ZLÁMAT PRSTY?" - "UŘÍZNI MU JE." - "JÁ SI DĚLAL SRANDU." - "JÁ NE." Rodriguez nikdy nebyl dobrý scénárista, ale tady už nesere jen na postavy a příběh, ale i na akční scény, kterých je sice hodně a blýsknou se několika fajn vychytávkami a hláškami, ale jsou krátké a nadsazené tak, že už to ani není zábava a tak celý ten hvězdně obsazený béčkový guláš mírně nudí. Určité rozčarování plyne i z upozadění Mariachiho na úkor Deppovy postavy, jeho otravného potemnění a zmelancholizování a odkráglování Salmy Hayek. Každopádně víc mexických akčních filmů! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo je to sranda. Rodriguez se docela utrhl z řetězů a byť vše plácá páté přes deváté překvapivě to funguje díky triumfu v podobě hereckých hvězd, kterých tu je více než zdrávo. Úžasný je Johnny Depp společně s Banderasem, zbytek lehce ve stínu, ale kouká se na to hezky i díky občasnému fóru a za vlasy přitažené akci, která má místy koule. 65% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)
  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama