Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (472)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tenkrát v Mexiku trpí stejným jevem, jako třeba Spy kids 2 a to přeplácaností. Je tu (vzhledem k žánru) zbytečně komplikovaná zápletka, moc postav, přičemž do poslední minuty není jasné, které jsou hodné, které zlé, a které neutrální, a ač to bude znít divně, je tu i mnoho příliš akčních scén. A jsem si jist, že s polovičním rozpočtem by vznikl mnohonásobně lepší snímek. 55% Zajímavé komentáře: Lima, Lhurgoyf, Nancy, gr8 escape, silent cut, Freelance ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Předem bych jistě ráda poukázala na to, že jsem Desperada neviděla. Tenhle film byl opravdu povedený a Antonio Banderas se opět předvedl. Rozhodně teda nechápu, proč byla jako jedna z hlavních na plakátech psána Salma, když se tam sotva mihne, ale budiž i její role se mi líbila. Johny Depp se mezi ně také velice hodil i když jsem u něj měla problémy rozpoznat, jestli je hodný nebo zlý, ale rozhodně se mi líbila jeho úchylka a smysl pro udržování rovnováhy (tak mě napadá, doufám, že někdy přijde k nám, do školní kuchyně :-)). Ze začátku jsem se bála, jak dopadne Enrique Iglesias v roli vedlejšího mariachiho, ale i ten se nakonec se svojí rolí vypořádal dost dobře. Jinak se ale Rodriguez zhostil celého filmu skvěle a dopadlo to mnohem líp, než El Mariachi, který se ale dá tolerovat (na to jakej to mělo rozpočet, je to bomba!). Tím dospívám k závěru, že Rodriguez je borec a Banderas je vskutku univerzální herec. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viac cool a štýlové než Desperado, ale so zbytočne prekombinovaným a hektickým príbehom, v ktorom niet času na to najdôležitejšie - dôkladne rozpracovať postavy, na ktorých má film stáť. Celý čas sa iba niekto s niekým na niečom tajne dohaduje, alebo po niekom strieľa. Robert Rodriguez sa do 80 minút pokúsil narvať trojhodinový materiál a výsledkom je zbrklý a miestami nechcene strnulý patlanec, vhodný skôr pre fanúšikov Spy Kids, než Desperada. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je perfektní příklad dokonalé souhry mnoha skvělých a charismatických herců, kteří hrají buď dobře, nebo velmi dobře (Depp). Mnoha šílených postav. Výborného scénaře, kde vše souvisí se vším a přitom to dává dohromady jeden velký chaos. A hlavně akce ... Banderas v střílečkových akcích naprosto exceluje, jeho dva parťáci také a triky, dialogy, záběry kamery a totálně ujeté a absurdní situace si říkají o plné hodnocení. Tento film jsem úplně jako by prokoukl až po několika letech po prvním shlédnutí. Je to filmová machrovinka a snad nejlepší Rodriguezův film, podle mě nedoceněný. Opravdová akční paráda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to tak dobrý, že až to dojím, zaplatím, půjdu rovnou do kuchyně a zastřelím kuchaře." Podle mě to zase tak dobrý nebylo, takže můžu nechat režiséra žít. Příběh byl totiž tak zauzlovanej, že jsem často nevěděl, kdo je gangster, kdo agent, kdo prezident a kdo prodává sekačky u Mountfieldu. Ve finále to bylo jedno, protože se čekalo jen na to, až se otevřou futrály, vyndají kytary a začne palba. Samozřejmě palba za letu se salty a vruty, což je v Mexiku samozřejmostí. Mě to vlastně docela bavilo a agent CIA Sands mi ukázal, že nejlepší krytí je procházet se po ulici v tričku s nápisem CIA. To mě skoro až donutilo k přemýšlení. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama