Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (472)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

Reklama

Natascha 

všechny recenze uživatele

Zmatečné a nezajímavé. To, co v Desperadu fungovalo a bylo cool, tady vypadá trapně a hrozně chtěně. Vyprávění příběhů postupným odkrýváním nepůsobí tak, jak by mělo. Každé "překvapující" odhalení člověk očekává dopředu, protože většinou nezná, pro koho kdo vlastně pracuje nebo jakou má motivaci a proto jen odpočítáváv minuty, než se to dozví. Většina postav je tam jen proto, aby si pro Rodrigueze mohla zahrát nějaká hvězda. I ten Antonio Banderas už není takový borec jako předtím. Výjimkou je Johnnny Depp, který je víc než fajn. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se utrhl ze řetězu a natočil dost podivný film. Snímek má příliš mnoho postav a komplikovaný děj, v němž není probém se každých deset minut dokonale ztratit. Přestřelek tu najdeme spoustu, ale ani jedna vám neutkví v paměti, tak jako jejich "příbuzné" z Desperada. Je tu řada odkazů na Leoneho i jakýsi "návrat" k El Mariachimu (občasné záběry ruční kamerou), ovšem celkově film působí dost rozpačitě a zvláštně. Za zmínku z herců stojí především opět skvělý Johnny Depp. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby se produkce tak neflákala a film vyšel ještě v devadesátkách, bylo by přijetí mnohem vřelejší. Takhle se už poměrně hodně změnil vkus a fóry, které fungovaly dřív, už nebyly tak dobré. Přesto se vyplatí tu a tam k téhle jízdě vrátit, protože tempo je pořád dobré a obsazení je extrémně atraktivní i dnes. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama