Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastal mírný kvalitativní propad, nicméně i přesto si tento film zaslouží pozornost, v druhé půli se divák dočká celkem slušného masakru. Moc nechápu, proč se tvůrci rozhodli značně redukovat humor a pozornost zaměřili na postavy doktora a novinářky, zatímco Westa nechali strádat kdesi v pozadí, to byla rozhodně chyba. Děj nebyl nikdy nejsilnější stránkou Re-Animátora, nejinak je tomu zde a dokonce bych se nezdráhal tvrdit, že v tomto díle dosáhla prázdnost scénáře svého vrcholu. Nápady se ale nešetřilo na různých krvavých blbinkách a vychytávkách, za což si snímek tři hvězdičky nakonec vysloužil, ale bylo to tedy o fous. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar předchozích křisitelů. Rozjezd byl přitom parádní a sliboval strachem nabitou morbidní jízdu ve zrůdném obludáriu. Bohužel hned po fantastické úvodní scéně se přesuneme do vězení, kde se nám, místo rozličných pokusů oživit liščí ocas sešitý s lidskou prdelí, dostane extrahované duše v ampuli a typicky béčkově přiblblého příběhu o ničem. Naštěstí brodění se v bahně skončí celkem záhy a přece jen přijde na řadu gore divadlo. O poznání slabší než v minulých dílech, přesto tu najdeme několik vydařených chuťovek, třeba poloviční muž či feťák v rozpuku rozhodně potěší zvídavé oko studenta anatomie. Za skvělého Combse, který se evidentně v roli zásadně racionálního Herberta Westa cítí jako ryba ve vodě, četyre. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zbytečný díl, který se nějakým zvrhlým způsobem nepovedl. První díly byly zábavné a béčkovost nevadila, ale tentokráte jsem si všímal jen té béčkovosti a dosti slabých herců. Jeffrey Combs zde k sobě neměl kvalitní materiál. První hodina se nesla v takových nějakých mantinelech, ale co se dělo posledních 20 minut nad tím zůstává rozum stát. Těšil jsem se na kvalitní pokračování, ale bohužel. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

nádhera!!!nejlepší ze všech re-animátorů,začátek je sice slabší a rozjezd trochu pokulhává.ale pak se rozjede v neuvěřitelnou psycho tripovou podívanou,plnou nechutností,absurdit a skvělého jeffreyho combse.já toho cvoka fakt žeru.atmosféra vězení dodává filmu pořádnou dávku napětí,v čele se sadistyckým pošukem ředitelem,a doktorům to dodává spousty tělíček na oživování.scéna v titulcích krysík VS. ukouslej pták je opravdu roztomile úchylná,připomíná mě tromu. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No rozhodne najhorší Re-Animator a to predovšetkým kvôli tomu, že z filmu skoro zmizol ten typický čierny humor. Čo sa našťastie nezmenilo je Jeffrey Combs, ktorý tu vlastne ako jediný hrá. Na to, že sa jedná o straight-to-video, potešia slušné efekty a niektoré gore si skutočne vychutnáte. Príbeh je úplne stupídny a takmer bez konca, ale je tu aspoň možnosť pokračovania...eh...aby som nezabudol, počkajte si na záverečné titulky pri ktorých sa odohrá kung-fu fight medzi odhryznutým penisom a krysou.... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)
  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno