Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. (Marceloo)

Recenze (22)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Šesť žien sa vyberie spolu s turistickou sprievodkyňou do hlbokých lesov, aby na nejaký čas opustili rušný moderný život a našli pokoj v prírode. Ten však v týchto lesoch určite nenájdu, pretože vstúpili na teritórium obývané šialenými lovcami. - Nebolo to až tak zlé, ako som čakal, ale napriek tomu, že ide o môj najoblúbenejší subžáner Hixploitation, ma to príliš nebavilo. Podobné naháňačky s amatérskym zázemím nemám velmi rád. A už vôbec nie tie, ktoré sa ani len nepokúsia o niečo inovatívne. + herec z The Neighbor ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Další lesní vyvražďovačka s vidlákama či, chcete-li, fanatickýma pobožnýma buranama, kde tentokrát nahánějí ryze ženské obsazení. Solidní nadprůměr, kterému nejvíce škodí, že násilím se tu hodně šetřilo (většina vražd je mimo záběr) . Být to více syrové, šel bych s hodnocením výš, takto se jedná o horor na který si za chvíli sotva vzpomenu, což je celkem i škoda. Jedno velké plus ale má a tím je velmi charismatická Carrie Finklea, kterou budu rozhodně dále sledovat. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je zase úplně šumák, kdo v tom hraje, jak v tom hraje a o co tam jde. Vlastně jde jen o to, jak moc budou povedené masky vidláků, kolik litrů krve vyteče či na jakou stranu se budou točit lítající nohy a ruce. A to všechno tady bylo špatně. Křupani měli vlastně jen jednoho degeneráta, který za mnoho nestál, krve tu bylo sotva do zkumavky a na nějaké utržené končetiny můžete rovnou zapomenout. Jo, technická stránka ušla a poslední čtvrthodina byla jakž takž snesitelná, ale to je sakra málo i na takhovouhle neambiciózní věc. 15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Quarries“ možná není špatně natočený, ale chybí mu cokoli, co by z něj udělalo snímek, na který se budete chtít dívat s nadšením. Je to průměrně odvedená práce, především pak z hlediska příběhu, který nenabídne nic nového. A nakonec ani to napětí se pořádně nedostaví. Je to škoda, protože prostředí a premisa žen, které úspěšně bojují o život není špatná. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ženské sa vyberú do divočiny a výlet sa zmení na boj o život, akonáhle narazia na partičku vidlákov. Podpriemerný lesný survival. Do polovice nuda, potom nejaké prenasledovanie a súboje. Nakrútené je to celkom schopne, a dokonca z toho mohlo niečo byť, keby sa tvorcovia aspoň trochu odviazali v gore. To sa však nestalo. Mordovačky sú buď chabé, alebo mimo záber. Tým pádom nie je o čo stáť. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama