Reklama

Reklama

Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne. (Filmbox)

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Blonďatá Christen nachystá pro milovaného Tylera k narozeninám překvapení - únikovou hru. A aby to bylo zábavnější, vezmou s sebou ještě další čtyři - respektive dva páry. Únikovka je samozřejmě vybíjená, a protože ani jedna postava není sympatická, divák netrpělivě čeká, kdy přijde zúčtování. I přes krátkou stopáž to není hned, ale mně to kupodivu rychle uteklo. Škoda, že mordy nebyly nápaditější a hlavně až do konce v přímém přenosu. Zásah kyselinou si tak divák naplno nevychutná stejně, jako je tomu u useknuté ruky, když si člověk vzpomene na Argenta, jak ten ji dokázal využít, či přepůleného těla. Ty 3* jsou velmi slabé a dávám je proto, že jsem byl přesvědčen o někom jiném, co za vším stál. A nabízelo se více možností, přičemž úvodní scénu filmu jsem spíše pominul. 2,5* ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Sice to mělo stupidní konec, ale i tak se dalo na to dívat. Já jsem podobnou chujovinu hrál v Ostravě a tak vím, že to tak opravdu je, jen bez mrtvol. Taky nám vzali tašky, mobily a zamkli za námi ve sklepě mohutné mříže. No a nikdo ze známých ani nevěděl, kde jsme. Takže kdyby nás tam zabili, už by nás nikdy nenašli. Mimochodem 1200 Kč za hodinu ve sklepě, to je opravdu skandál! ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Fenomén posledních let, únikové hry, nemohl uniknout pozornosti filmařů a ti nám tak chystají jeden film s touto ,,Saw'' tématikou za druhým. Do téhle Escape Room jsem šel výhradně kvůli ,,R'' ratingu, a jako malou přípravu na Escape Room, která šla začátkem tohoto roku do kin, leč s ratingem PG-13. Konkrétně tenhle Thriller však nemá divákovi moc co nabídnout. Dlouhých 50 minut se řeší vztahy mezi přáteli a skládají se hlavolamy, a to asi není úplně to, kvůli čemu jdete do projekce. Pasti jako takové nejsou špatně vymyšlené, dokonce při nich uvidíme nějakou krev, ale žádné brutality od kterých budete uhýbat pohledem nečekejte. Napětí funguje, stejně jako v Saw nebo Cube, kdy se vcítíte do děje a čekáte, co se komu nečekaně stane. Herci jsou vcelku neznámí, ale možná by se mezi nimi dal najít oblíbenec nebýt tak stupidního scénáře, který byl napsán jejich postavám. Závěrečné vyústění vneslo spíše nové otázky, než řádné ukončení, takže mi z toho ve finále vychází průměrný průměr, který když neuvidíte, o nic nepřijdete. Navzdory mnou nenáviděnému ratingu PG-13 doporučuji spíše letošní Escape Room, protože ten vyšší rozpočet je tam opravdu znát. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Raz som bola v escape roomke. Je to sranda, ale musím sa priznať, že veľa vody sme tam nenamútili. Dvakrát som sa potkla o ten istý schodík, ale žijem. To sa ráta ako výhra, nie? Porovnávanie so Saw je trošku mimo a žiadnu výraznú paralelu tam nenachádzam. Hĺbavým intelektuálom túto jednoduchú, zľahka dementnú vec neodporúčam. Nie som tak úplne stotožnená s ***, ale celkové hodnotenie sa mi zdá na tento žáner príliš nízke a tak sa rozšupnem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

5 lidí hraje únikovou hru. Cílem té hry je dostat se z jakýchsi místností za hodinu a osvobodit jednu ženu. Ze začátku to berou jako srandu pak, ale poznají, že to tak není. 40 procent a i to jsem hodný hlavně za tu blondýnu, která je kočka a za konec, který sice moc originality nepobral, ale byl na tom jedno z pozitiv. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama