Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemalo to intenzitu prvej série, ale bodaj by aj, keď tú najväčšiu záhadu, tragédiu a traumu už máme za sebou. Ale inak to bola paráda, na Punishera sa pozerá fantasticky a je to jediný Marvel-Netflix seriál, za ktorým mi bude ľúto. Daredevil skončil, že to už lepšie nešlo a so zvyškom to šlo od desiatich k piatim. Ale Punisher, ten mal potenciál na ešte pár sérií, kde by každá mala viac-menej samostatnú zápletku. Nutné podotknúť, že vo veľkej miere aj vďaka Bernthalovi! ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Frank Castle se vrátil, a nutno říct, že se všema s*ačkama, "slávou a pompou", ve kterých jsme ho vídávali v roce 2k17. Ve srovnání s první sérií bych i řekl, že díky závěrečným pár dílům je i snad tahle série lepší. Začátek byl pozvolnější, bez nějaké ráznější akce, která by stálo úplně za to. Ani příběh o Peteovi, který si našel náhradní dcerku zprvu moc nebral. Jediný výborný moment v počátečních dílech byl při dobývání policejní stanice. Postupně se vám ale bude vývoj událostí jistě zamlouvat. Celkově si myslím, že tvůrci nastavili celý příběh tak, aby byl atraktivnější pro větší publikum, alespoň co se týče hlavní dějové linky. A tak se vám postupně vztah Otec/dcera stejně začne zamlouvat a pak už si jen budete moct užívat, jak tam Frank všechny pěkně pokrosí.(tohle není spoiler at all). Je tam pár zajímavých vedlejších linek, které drží příběh stále atraktivní a svižný. Trochu je na škodu, že nebyl větší prostor pro Karen Page. Na druhou stranu, už tak to bylo až moc sladké na Punishera, takže jen mohu zatleskat a smeknout můj imaginární klobouk. Díky. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další lehce zbytečná akce. Taková, který začala nějakým nezajímavým a zvláštním příběhem, který toho moc neřekl. Obecně vzato, kdyby jasně nešlo o poslední sérii, asi bych vůbec tento počin nedokoukal. Navíc příběhově je to v základu hrozná slátanina. Vzalo se to největší a nejhorší klišé, které existuje a prcli ho sem. Takovéhle "mindfucky" jsem si vymýšlel pro své příběhy v 10 letech. I tak je zde zajímavá zápletka, která se pohybuje na vedlejší koleji a přitom by mohla být silným faktorem. Opět s promyšlenějším příběhem a kratší stopáží. Ideální. Nemohu upřít, konec není ani moc špatný a docela jsem si ho užil. Ale jednoduše zcela zbytečné rozšíření, které značku lehce poslalo pod hladinu, ale asi tam moc dlouho nezůstane. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže sérii první zkrátit o pár, pak tu druhou rovnou o dvojnásobek. Celá "Billyho proměna" směšná a nepřesvědčivá, tlachání s dr. Kristou hloupý a zbytečný, přičemž díly 7 8 9 přímo hrozně napsaný a útrpný dno. Pak se to naštěstí jakž takž sebralo, bavil mě John Pilgrim, krve galon, okay, nicméně očekávání z minule se nenaplnila, naopak zklamání. Jako ty pětihvězdy chápu - pokud jste dítě. Mezi béčkovou zábavou a béčkovou nudou... 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To ako čo im j**e! Prvý diel druhej série ešte fajn, ani ten amiš mi nevadil, ani to že tam vykosil Frank armádu zabijakov. V druhom diely to ešte ako tak ujde, aj keď to miestami príde už dosť otravné, hlavne to dievča na úteku. Nuž ale tretí diel na šerifskej stanici a nevýrazný fopa masaker v lesoch ďalších hnilých zabijakov toho amiša, ktorý ich neviem kde berie, už je troška cez čiaru. Všetko ale na vrch zabíja účasť ťažko pádneho neherca Bena Barnesa, ktorý tam je ako vred na riti zbytočný až hrôza, k tomu úplne prehráva jeho psycholožka. Po štvrtom diely to balím pekne to dohúkali a tak som sa tešil na druhú sériu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil. (DarweyD)
  • Ve scéně, kdy Dinah Madani (Amber Rose Revah) navštíví Dr. Dumont (Floriana Lima), naleje jí právě doktorka víno s anglickým názvem Decoy (česky návnada), což vtipně sedí do kontextu příběhu. (zbyshek)
  • Detektiv Mahoney (Royce Johnson) na začátku epizody zmíní organizaci Iluminati. V komiksech jde o několik vyvolených jedinců, kteří rozhodují o dění po celém světě, mezi které patří např. Iron Man, Mr. Fantastic, Doctor Strange či Black Bolt. (NiWi)

Reklama

Reklama