Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole..nic moc..frank si hraje na tatinka..akce skoro zadna - byla tu trochu, ale nebylo to tak kulervouci jako skladiste v jednicce, kdy fakt byl nasranej rval a trhal..tady je to takovej trouba a nic moc a zarve si az na konci kdy je pozde, celej serial chodi zpraskanej jak pes..nejlepsi byla asi scena kdy se russo nasere a de zabit tu kurvu a postrilej se a potom kdy frank jde do hotelu vystrilet kneze + zaverecna bitka / celkove proste nic moc.. sem nasrabej jako krava..ja myslel ze uz tohle nikdo nepotrebuje a chce punishera kterej de po zmrdech a trha je na sracku. a ne ze borec po nem de celej serial zabije 20deti 30lidi a frank ho necha bejt jen protoze ma deti..nedava to smysl! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně úpadek po první sérii, ačkoliv spíš ve druhé polovině, kde vyjde najevo, že i 13 dílů je prostě na utáhnutí peckového a svižného seriálu moc. Ale na druhou stranu, když jsem o tom tak přemýšlel, je Punisher vlastně v tom jaký je (parádně krvavý a brutální) dost unikátní a fanoušci měli zkrátka obrovská očekávání, která se ne vždy povedlo naplnit. Dále bych se opakoval z moudry, které jsem vypsal v první sérii. Jon Bernthal je ztělesněný Frank Castle, ta postava je strašně parádní už ve scénáři, ale navíc parádně zahraná a tentokráte ještě k sobě dostal Frank parťačku s tváří Giorgii Whigham, jež mu zdatně sekunduje. A stále je to nářez, co takhle od seriálu čekáme, hlavně tedy tradičně akce ze záchodků z prvního dílu je naprosto skvostná a plně mě zaháčkovala na mnoho dílů dopředu. Pak tempo mírně polevilo a s tím jsem polevil i já, ale nakonec bych si tu třetí sérku střelil rád (zvlášť když tvůrci slibují Kingpina a Daredevila), škoda, že je to jen zbožné přání. PS : Zklamal mě Billy Russo, tedy ne Ben Barnes herecky, ale čekal jsem pořádného Jigsawa a dostal jsem magora s vymazanou pamětí. 8/10 ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší, než první série. Víc mě baví sledovat postavy a jejich vztahy mezi sebou. Frank a Amy jsou skvělá dvojka a děj mi taky sedl o trochu víc, než předtím. Madani nesnáším furt úplně stejně a osobně s tím koncem fakt nesouhlasím. V mém imaginárním světe je jiné finále a i když se musím smířit se skutečností, tak dávám plný počet. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí druhé série jsem dost ocenil, že ve třetině řady tvůrci uhnuli od nových postav a děje a vrátili se k těm starým - ovšem dívají se na ně z jiné perspektivy, rozšiřují jejich charakter a celkově se o nich dozvídáme mnohem víc. Závěrečné kratší ukončení nové zápletky a Punisherova nová a nečekaná spojenectví tak nepřekvapí a jdou ruku v ruce s logikou. 90%, jen je škoda, že se seriál možná už nevrátí, zamrzí to o to víc, že je to kvůli nesmyslným "fúzím" studií, za kterými stojí jen prachy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje v 9. minutě, je „Drunkard's Prayer“ od Chrise Stapletona. Ve 42. minutě pak hraje „Fortunate Son“ od Cat Power. (Duoscop)
  • Název epizody se propisuje i v její kompozici – jen jedna krátká scéna za celých 45 minut se odehrává za denního světla. (FTP)

Reklama

Reklama