Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U madridské policie spolu v oddělení vražd jednom v týmu pracují komisaři Luis Velarde (Antonio de la Torre) a Javier Alfaro (Roberto Álamo). Při vyšetřování vražd dvou starých žen v městském centru zjišťují podle podobností mezi oběma činy, že by se mohlo jednat o hromadného vraha. Stop po pachateli je však málo, a tak nezbývá než čekat, zda neudělá při dalším činu chybu. Vyšetřování se komplikuje, neboť město je zmítáno nepokoji v souvislosti s probíhající návštěvou papeže. Vrah ale znovu udeří... (mac000)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (76)

Martin741 

všechny recenze uživatele

La isla Minima bola a je podla mna hodne precenovany film, asi som tam niecomu nepochopil a hodne veci mi uslo. Doteraz nechapem, preco to uzivatelia tak nadhodnocuju. Tuna sa mi ale do ruk dostala perfektna kriminalka, tak kvalitnu reziosersku pracu som uz dlho nevidel odvedenu. Ide o vysetrovanie vrazd v Madride a to je setsakra perfektny namet na film. Obycajne dialogy prevladaju, to dodrzuje aj tento film. Jak pise Cervanak, jeden policajt koktal, trochu podivin,a le zase kto urcuje pravidla normalnosti - toto je este normalne, vzorne a dokonale a toto uz ne ? Druhy policajt bol o dost agresivnejsi, ale za seba musim napisat, ze som nevidel podoby s Budom z L. A. Konfidensl. Mnohe sceny su putave, kulisy na urovni, dokonca aj v uliciach sa odohravala cast deja. Zaver ma dost prekvapil, dost neocakavana vec. Zas moja milovana europska filmarska tvorba ma presvedcila o svojich kvalitach : 89 % ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Koktavý polda a násilný plešatý polda pátrají v Madridu, jenž se chystá na příjezd papeže na světové dny mládeže, po sériovém gerontofilním vrahovi stařenek, které nejprve znásilnil. Děsná věta, co? Podobně je tomu s filmem, který se sice tváří jako über cool atmosférická detektivka (v té neznáme vraha, v kriminálce vraha známe od začátku), ale kdo nějakou tu detektivku viděl, asi mu ty dvě hodiny přijdou rozvláčné jako sledování eskymáckého porna v kožiších při minus padesáti. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Uspávankové tempo v prvej hodine filmu sa síce snaží navodiť tú správnu atmosféru, zistíme čo-to o problémoch pri vyšetrovaní a napokon aj niečo o hlavných postavách, ale všetko to pôsobí kontraproduktívne. Druhá polovica má švih, svojské tempo a patričné napätie. Keby bol film o 20 minút kratší mohla to byť pecka. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Španělácké počiny jsou většinou dost dobré a ani Que dios nos perdone není výjimkou. Není to totiž vůbec učesané, záběry jsou neotřelé, postavy jsou... kuriózní a vraždy dost humusácké. Máme zde poměrně štědrou stopáž 126 minut, ale troufla bych si říct, že ani jeden záběr není zbytečný. Je to jeden z těch filmů, ze kterých vám není moc dobře po těle, ale o kterých víte, že jsou prostě jedinečné. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Excelentná kriminálka! Veľmi dobre funguje samotný prípad s extra odporným vrahom, ktorý akoby sa zhmotnil z talianskych giallo hororov z prelomu 70. a 80. rokov, ale ešte lepšie sú osobné línie ústredných dvoch detektívov. Napokon, obidvaja sú skvele napísané a zahrané postavy - jeden znepokojivo čudný koktavý polo-Monk, druhý agresívnejšia a nepredvídateľnejšia verzia Buda z L. A. Prísne tajné alebo Vicka z The Shield. Je to brutálne, je to napínavé, má to super čierny humor a sú tam neokázalo, ale pritom veľmi nápadito zrežírované scény. Toto bezpochyby dostane americký remake a režiséra budú ťahať do Hollywoodu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Za nízké daně vztahující se na filmaře si tvůrci vybrali Kanárské ostrovy. Téměř všechny scény odehrávající se v interiéru (domy, policejní stanice) byly natočeny na Tenerife. (vojacekr)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. září 2016 na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastiánu ve Španělsku. (Rominator)

Reklama

Reklama