Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu dokážu odpustit už zajetý, český seriálový standart - furt o tom samém, nějaká hospůdka, vztahy, nic nového, žádné atraktivní téma, prostě na jedno brdo. Dokážu odpustit i Genzera, přestože pohled na něj mi způsobuje fyzickou bolest. Ale ta nevtipnost už se překousnout nedá. To je tak strašně unylé, pomalé, mdlé, bez nějakého tahu, že ani není možné představit si, že to tvůrci za vtipné považují. Připomenulo mi to jeden díl Simpsonů, ve kterém chvilkový pobyt v domě důchodců začal přetvářet Simsonovic psa i Lízu na důchodce. Tohle je přesně ono, koukáte na to a začínáte chřadnout a senilnět, jak je to strašně CHCÍPLÉ. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Tady už to nezachrání od odpadu ani Jitka Ježková. Jedné z nejhezčích "čtyřicítek" s famózně sexy hlasem je tady skutečně škoda. I když Prima má při celkově děsivě nízké úrovni seriálů v komerčních televizí v tomto druhu tvorby jasně na vrch nad kdysi neotřesitelnou Novou a ještě trapnějším Barrandovem, tohle je opravdu trapas. Ale buďme objektivní, ty samé stanice nás otravují zaplavou stejně sračkoidnch sitcomů s přiblble vnucovaným smíchem a stejně jako je čestnou výjimkou Ozzák, tak z mnohem početnější americké produkce je skvělá pouze Teorie a příjemný Krok za krokem. A stejně sračkoidní (a ještě ubožejší výpravou je třeba onen děsivý Ed Bunda s famílií (ani se mi nevybavuje název) či ta přitroublá chůva, evokující svým protivným hlasem (ať už českým nebo v originálu) porno šedesátých let (existovalo-li v té době vůbec....). ()

Reklama

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístku dávám už od dětství přednost raději v kreslené podobě. Tenhle pokus o český sitcom šel po třetím dílu mimo mně a to jsem mu chtěla dát opravdu šanci. Neustála jsem to. Tady se sešel špatný humor, postavy se stejně špatným scénářem. Hvězdu dávám za hereckou partu. Ta se hned tak nevidí. Ale kde nic není, tam ani smrt nebere. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby šlo dát něco horšího než odpad, nějaké minusové body, jdu do toho. A je mi líto, do čeho jinak dobří herci jako Šťastný, Ježková nebo Hána vlezli. Nj, hypotéky a auta se samy nezaplatí. Překvapivě nejcivilněji hraje Genzer, ale při tak bláznivých charakterech, kdy se jediná postava nechová normálně, to ani není moc těžké. Naopak se zdá, že nahlížíme do bohnického vypolstrovaného pokoje v psychiatrické léčebně. Ničemu nepřispívá ani papundeklová kulisa, jež má představovat nějakou náves. Sice mne pobavily vtípky v obraze, např. rozcestník nebo přepisování hospodské tabule, ale to skutečně nestačí. A jak psal někdo v diskuzi, skutečně to připomíná hraný Čtyřlístek, až na to, že tam jde o komiks pro děti a nadsázku snese, tady, u dospělých lidí, dětinské a pitomé chování nefunguje. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama