Reklama

Reklama

Neznámá síla vychýlila Měsíc z oběžné dráhy kolem Země. Poslala jej směrem, který bude znamenat konec života, jak jej známe. Do jeho kolize se Zemí zbývají pouhé týdny a ničivé záplavy, tsunami, zemětřesení a požáry jsou jen začátek. Svět stojí na pokraji zničení. Bývalá astronautka, nyní výkonná ředitelka NASA Jo Fowler (Halle Berry), je přesvědčená, že možná zná klíč k záchraně nás všech. Problém je, že jediní dva lidé, kteří jí věří, jsou astronaut Brian Harper (Patrick Wilson) a konspirační teoretik K.C. Houseman (John Bradley). (Bioscop)

(více)

Diskuze

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Asi by měly změnit "obsah" protože z traíleru je tak nějak jasné že Halí Belí nemá ani tucha co se kolem ní děje.

No nevím, na jednu stranu jsem rád že mi v trailerech vyspoilyly že je měsíc dutý a že tam bude humor hodný prdících a zvracejících dětí, na druhou stranu jsou vážně idioti protože kdyby mi to v tom traileru neukázaly, tak bych se i těšil, protože to chvilkama vypadá na slušnou scifárnu která tu kromě  Armagedonu, Dne nezávislosti a Marťana docela chyběla. Povedených je tak možná pár TV filmů (když přihmouříte oko)

Zvláštní marketingový tah, prozradit hlavní "tajemství" filmu.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja tie extra-komediálne prvky vidím už v poslednom trailery. Už len tie zostrihy ako "Hang on! - Hang on! - Hang on!", akoby sa autori vysmievali + tá hudba v tom. Trailery na ID2 boli celkom iné, vážne, osudové, Epická hudba...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Tam žádný extra komediální prvky zřejmě nebudou. Bude jich tam pravděpodobně úplně stejně, jako v ID 1,2 nebo kterýmkoliv jiným jeho sci-fi filmu. Takže tak akorátm na odlehčení.

na příspěvěk reagoval Echelon1

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Náčrt zo Stroja času by chcelo dotiahnuť v nejakom samostatnom filme. To má veľký potenciál. A určite by väčšia časť publika prijala nejaký survival katastrofický film, miesto ďalšieho výplachu s nejakou mimozemskou entitou.
Byť to bez tých emzákov a komediálnych prvkov, tak by som kino dal. Ale takto s radosťou vynechám.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Pôvodne sa aj myslelo, že pôjde o číry katastrofický film s takýmto námetom. Potom sa ale ukázala v trailery akási mimozemská entita a v poslednom trailery aj to, že pôjde o "komédiu".

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

martinbucek

Súhlas. Pokiaľ to bolo len o tom, že Mesiac sa vychýli a zrazí so Zemou, tak fajný námet. Uvítal by som niečo na spôsob, čo bolo zobrazené vo filme Stroj času.
Keď už do toho zatiahol ufónov, tak už to smrdí prúserom.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

takze dalsi diel nezavislosti, ale bohuzial nie z 96..... emmerich by sa mal vydrbat na mimozenstanov konecne a nechat padnut len ten mesiac, z tohto to vidim na somarinu pre apple tv

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takový to, když si efekty necháš dělat od Číňanů, protože je mají levnější :-/ 

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Souhlasím přesně s tomas.malo. Působilo to fajn, ale ta komedie působí dost strašně. Snad nebude ve filmu pořád, to bych asi nezvládl.

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

Castrator

Mastičky a pášky...mastičky a prášky, ty rozjedou kde jaké rozpadlé potrubí....nebo pořádný krumpáč :D 

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Na té fotce vypadá jak pětadvacetiletá, maximálně. Přitom je ve věku, kdy zavlažování nefunguje vůbec nebo je řádně porouchané. 

na příspěvěk reagoval Dr.Love

Dr.Love

Dr.Love (hodnocení, recenze)

Apollo 18 liznutý Dnem kdy se zastavila země a zalité v omáčce z Transformerů, rozhodně cejtím oskarové nominace. 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Konečne zase skvelo vyzerajúci katastrofický veľkofilm, aspoň to vyzerá vážne bez množstva zbytočného humoru, ako je u Emmericha v dlhej dobe zvykom. Na toto sa teším. 

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Komiksový Morbius se odkládá

Komiksový Morbius se odkládá

05.01.2022

Fanoušci Jareda Leta a komiksového univerza od Sony (do kterého se zatím počítají jen dva Venomové) dostali ze začátku roku špatné zprávy. Snímek Morbius se totiž odsouvá rovnou o tři měsíce dál,… (více)

Krásné Vánoce a PF 2022!

Krásné Vánoce a PF 2022!

24.12.2021

Přestože bylo letos velkých filmů obecně méně, protože kina začali otvírat až na konci května a Tomu Cruisovi se ještě nechtělo riskovat s Mission: Impossible 7 a Top Gunem, dočkali jsme se několika… (více)

Emmerichova novinka našla hlavní hvězdu

Emmerichova novinka našla hlavní hvězdu

13.05.2020

Chystaný katastrofický snímek Rolanda Emmericha (Den nezávislosti, 2012) Moonfall obsadil představitele hlavní role. Bude jím herec a komik Josh Gad (Kráska a zvíře). Film vypráví o tom, jak je Měsíc… (více)

Reklama

Reklama