Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o Arnolda a zvrat, tak dobrý. Nicméně jinak žádná hitparáda. Ne že bych se ani jednou nezasmál, ale v zásadě je to tak, jak píše Tuxedo - v hlavní roli jsou ty nejohranější fórky, které se Killam ani nesnažil podat nějak neotřele. Navíc ten mockumentary styl mi místy lezl na nervy. Každopádně nic moc jsem nečekal, takže jsem si alespoň ušetřil zklamání. 25% ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě ze začátku trošku odradilo hodnocení, ale jak bývá zvykem, není nad to, udělat si svůj názor. Ulítlá a pro mě přirozená zábava ve stylu Waititiho "Co děláme v temnotách". Moc peněz to nestálo a je to na tom samozřejmě vidět. Vtipy jsou víceméně béčkové, scénář žádný a Arnold tam zase tolik času nehraje, ale svým způsobem to jako celek velmi dobře funguje a čím blíže je film konci, tím více by člověk chtěl vidět víc - stopáž je však akurátní a další minuty by snímku jen uškodily. Jo a jako bonus vám k závěrečným titulkům Arnie zazpívá country, co víc si přát. 76/100 ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Parta sfetovanych uzivatelov CSFD s letlampou a kliestami sa ma snazila presvedcit, ze to nie je az taka katastrofa ako to vyzeralo z traileru. Ale je. Pritom proti mockumentary komediam nic nemam. Office je môj oblubeny serial. Lenze Killing Gunther postrada akykolvek humor. Vsetci sa tam len trapne pitvoria jak v nepodarenych scenkach zo SNL. Dufal som, ze to aspon trochu zachrani môj zboznovany Arnie. Ale aj on sa zhovadil na uroven tych trapakov. Vrcholom je scena, ked ma na sebe zenske spodne pradlo. Fakt neznasam, ked sa chlap oblieka do zenskeho oblecenia. A naviac ma ten debilny uces, ktory je dnes v mode. Je to druhy odpad, ktory udelujem Arnoldovemu filmu a zaroven najhorsi film, ktory som od neho videl. Pokial chce takto pokracovat, tak nech sa uz radsej na filmy vyserie. 0/10. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příchodem Arnolda na scénu se film o dvě hvězdy zvedá, protože na rozdíl od ostatních herců si roli očividně užívá a dává do toho všechno. Problém je, že se objeví jen na pár minut stopáže. Zbytek filmu je poměrně nudný, plný průměrných hereckých výkonů a laciných digitálních efektu (záměr?). Velká škoda, moc jsem se na film těšil. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte, že si užijete Arnolda Schwareneggera po dlouhé době v plnohodnotné komediální roli, pak se připravte na jedno z mnoha zklámání, které pro vás tento símek má přichystané. Arnie totiž na scénu dorazí pozdě a jen na chvíli a většinu času strávíme s méně známými zabijáky. A zpočátku to funguje, neboť humor působí ujetě tak akorát a méně známí, ale velmi schopní komici táhnou scény k úspěchu a úsměvům, ale po zhruba půlhodině dojdou nápady a odhodlání a od té chvíle se do konce jede na volnoběh a ani příchod Arnolda nezachrání nevýraznou komedii od lehkého průšvihu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama