Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba ve 30. minutě jsem měl subjektivní pocit, že ten film sleduji už dvě hodiny. So wrong on so many levels. Slepenec nenavazujících scének, které by však nedávaly smysl ani samy o sobě. Podivné nájezdy kamery, zbytečné letecké záběry, Pavel Kříž jako Izzy, člen skupiny Doga (tak proč ho prostě nehrál opravdový Izzy???), Michalina Olszańska s blbým postsynchronem, kreslené předěly (proč? Proboha proč??); vnitřní komentář hlavního hrdiny, které se objevují velice nahodile a nemotivovaně; pan producent v roli dealera; tupé kolovrátkové melodie; Martin Dejdar ve své asi nejhorší roli, a co tu proboha dělá Jarek Nohavica??? Nakonec nejpozitivněji vnímám folklorní vložku (ačkoliv absolutně nechápu její motivaci)... ()

dr.fish odpad!

všechny recenze uživatele

Asi by bývalo stačilo málo a byla by to výborná parodie, jelikož ta míra plytkosti a bezbřehé konzumnosti je téměř až dokonalá. Pokud to pan režisér myslel jako výsměch vymydleným rockerům naší české kotlinky, co pijou pivo z Kauflandu a Lídlu, poslouchaj Kabáty, jsou neuvěřitelně drsní a "vědí" co je bigbít, tak to beru. Občas tak ten sarkasmus je. V tom případě by to bylo za čtyři hvězdy. Mám ale spíš pocit, že to pan režisér myslel vážně, což je teda průser. Řekl bych, že i Kříž s Dejdarem čekali, že se účastní parodie. No odpady tu neházím rád.... ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Kvůli jedné písničce, duetu Nohavici a Cmoríka, jsme s mužem vyzkoušeli tento amatérský pokus o film. Je zajímavé, že když je něco moc špatné, může to být zároveň i zvláštním až zvráceným způsobem zábavné. Ačkoli obvykle dávám jednu hvězdu ve zlosti a rozčarování, tak tohle je taková rozjuchaná a pobavená hvězdička - celou dobu jsem totiž jenom nevěřícně žasla. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Předpoklady tady určitě byly - zkušený slovenský režisér, silné středoevropské obsazení, vděčná hudební tematika. Výsledek je bohužel dost špatný. Petr Šiška může být mužem mnoha profesí, ale psaní scénářů nebude patřit k jeho silným stránkám. Příběh stojí za starou belu, je to zmatečný slepenec více či méně povedených hudebních čísel, nepovedených scén našich pseudocelebrit a odhalených těl Michaliny a Sáry. Jedna hvězdička za Michalinu, jejíhož nesmírného talentu je v takové hovadině škoda a druhá hvězdička za poměrně kvalitní hudební složku. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Hudba překvapivě dobrá, Michalina nepřekvapivě dobrá, Sára Sandeva fajn. Scénář ale blbej jak tágo a geronti Kříž s Dejdarem fakt marný, i když je za to těžko vinit, protože pod takovou režií by toho rockera nezahrál dobře ani Kurt Cobain. Nicméně pokud jste právě po lobotomii a chcete slyšet slušnou muziku, dá se tento film přežít. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)
  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)
  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)

Reklama

Reklama