Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl za to, že český národ je jako celek chytřejší než bohabojní a překrmení občané USA, ovšem TV Barrandov se pokouší tento můj názor změnit. Myslel jsem si, že stupidity typu Show Jerryho Springera už nikoho k obrazovce nepřitáhnou, ale nejzoufalejší z českých televizních stanic se přesto rozhodla nasadit do dostihu koně, který vykazuje pohyb jen díky červům, kterými je požírán. Zřejmě jde o další vývojový stupeň Soudkyně Barbary. ()

l.enik.c odpad!

všechny recenze uživatele

Honzu Musila mám moc ráda a nechápu, jak se mohl propůjčit zase takové blbosti. Smutné, už musí být opravdu hodně zoufalý. I když musím říc, že pokud na tomto pořadu působí něco alespoň na tisíc mil vzdáleně autenticky je právě moderátor, jinak všechno jen špatné herecké výkony a naprosto směšná vyústění mezilidských "vztahů". Neříkám, že to v reálu není možné, ale v tomto pořadu člověk neví, jestli se má stydět za ty lidi tam nebo za sebe, že promrhal drahocené minuty svého života sledováním tohoto braku a nebo se na druhou stranu královky bavit takovou komedií. Ale jako pro důchodce asi dobrý, i když těch je mi líto, že většinou opravdu věří, že je to reálné. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylom som zavadil o ovládač a prepol som na Barrandov. Na veľkej obrazovke sa objavila ešte väčšia rómska spoluobčanka, pre ktorú museli objednávať špeciálnu gaučovku, a tá tam v slzách vysvetľovala, že nemôže otehotnieť. V momente som zistil, že ide o príbehy tak skutočné ako erotické obrázky v Braillovom písme. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kouzelné. Alkohol povolen. Barrandov jede. A k tomu ustaraný Jenda Musil, který se tváří, že přespává v knihovně a že má několik diplomů z psychologie. Jen se obávám, že někteří slabší diváci si zřejmě myslí, že dotyční to celé nehrají. Někteří komparzisté jsou překvapivě docela přesvědčiví. No, to jsme tady ještě neměli. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, jaký má smysl dělat takovou hranou talk show a v ní donekonečna omílat přes kopírák každý den stejné příběhy. Kdyby to mělo tak 5 - 10 dílů, tak dobrý. Oceňuji to tedy aspoň jako vhodnou platformu, kam si moji kamarádi chodí vyzkoušet své herecké umění a zažít své chvilky televizní slávy :-) A druhá hvězdička za Honzu Musila, který v této hrané taškařici opravdu dokáže vytvořit dojem, že o něco jde . ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama