Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (206)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná rodinná pohádka o boji přírody s člověkem. Dá se říci, že je to zvířecí variace na Sám Doma. Vynikne velmi detailní a skvělé CGI všech zúčastněných zvířat, potěší i humor a překvapivě inteligentní dialogy. Moc hezky se na to kouká, je to moderní, má to švih a film potěší jak děti tak dospělé, takhle by to mělo vypadat. Jezevec to zabil! 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka čo neurazí, ale ani nenadchne. Typický rodinný film so všetkým čo k tomu patrí. Byť inak nastavený tak by som si to možno aj užil. Takto som si len potvrdil, že personifikované zvieratá mi celkom lezú na nervy. Mimo to je tu ale naozaj výborný Domhnall Gleeson a očarujúca Rose Byrne. Priemer. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Generál Haxna se od vedení armády dal na vedení hračkárny, ale když byl donucen odejít, kvůli bláznivému záchvatu, tak se rozhodne jet podívat na venkov na domek, který zdědil s tím, že ho prodá a koupí si vlastní hračkárnu. Domeček je bohužel nyní obydlen zvířátky a hlavně partou králíčků, který se nechtějí domu vzdát. A tak začíná bitva mezi nimi. Naštěstí vedle bydlí krásná Rose Byrne, která má ráda králíčky a pomalu se dají dohromadi i s Thomasem. Petr je ale velká žárlivka a rozhodne se Thomase nadobro zbavit. Knižní předlohu neznám, ale film mi přišel docela agresivní na dětskou pohádku. Zvířátka jsou pěkná, obzvlášť králíčci. Děj je takový průměr, ale pár momentů pobaví. Je to koukatelné a nijak zvlášť to neurazí. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)

Reklama

Reklama