Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (205)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu asi trochu blbá výtka, ale (ne)dokážu si dost dobře představit, co po tomhle filmu začnou děcka dělat za skopičiny: elektrifikovat lidi, rozbíjet všecko v domě a hrát si s petardama? Zábavný a roztomilý film, ale nejsem si zcela jist, jestli úplně vhodný pro první stupeň základní školy. Asi už stárnu a předčasně fotrovatím. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dějově naprosto banální, ale líbí se mi, jak dokázali tvůrci dokázali ryze dětskou knížku zmodernizovat a vkusně přizpůsobit současnému divákovi. Zajíci jsou jak roztomilí, tak i správňácky oprsklí, má to překvapivě dynamiku a hlavně je to natřískané situačním humorem od začátku do konce (kohout a jelen vedou), takže se očekávaná nuda nekonala. Jen ty až příliš moderní hudební vsuvky... ale jó, i ty byly nakonec docela snesitelné. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Paddington z animované divize Sony. Králíček Petr sice v pokladnách uspěl, ale kvalitativně měl těžké srovnání právě s dvojkou výše zmíněného. A za sebe asi můžu říct, že se mi oba díly s medvědem líbily o trošku více než nezbedný králík. Ten má stejně jako Paddington potíže s klanem Gleesonů, tentokráte s mladším z nich, takže se musí o to víc otáčet. Balancoval jsem mezi 3-4 *, jelikož mi občas docela vadilo, že tvůrci záměrně cílili na děti, resp na rodiny a rezignovali na nějaké dospělejší vyústění různých gagů a fórků. Takhle pořád někdo někam padá a úsměvně chytá někoho do nastražené pasti, ale vadilo mi, jak jsou některé situace hrozně hloupé a rezignují byť na sebemenší logiku. Jistěže to má být v první řadě zábava, ale přece nemusí být úplně hloupá. Nakonec jsem tedy lehce sáhnul k 7/10 kvůli stravitelné stopáži, která docela rychle a příjemně utekla, tu půl hodinu navíc bych už asi na jedno zhlédnutí nezvládl.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)

Reklama

Reklama