Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (78)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Hlavní koncept filmu, a to neustálé vracení se v čase do nějakého bodu a zacykleně prožívat jistý čas stále dokola, to už tu bylo mnohokrát. Nicméně tento film má něco více, a to vcelku zajímavou zápletku. Musím uznat, že jiné, dražší filmy s podobnou myšlenkou mě natolik nechytli, jak tento nízkorozpočtový film. S každou další opakující se sekvencí upadá hlavní postava do jisté letargie a zkouší řešit situaci s teroristickou buňkou, která postupem času si začne taktéž vzpomínat na to, co se dělo před smyčkou. Nejsilnějším lákadlem na filmu je touha poznání, jak se vypořádá hlavní hrdina s nepřáteli, kteří mu chtějí zabavit ARQ, a jelikož se to odehrává v pár místnostech, o to více se soustředíte hlavně na děj a postupně gradující atmosféru. Žádné složitosti, celkem dobře zahrané, myšlenku to má, takže čtyři hvězdy. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kedze som videl aj Edge of tomorrow aj Before I fall a tiez Boss level, prisiel mi tento film ako uplna recyklacia vyuzivania casovej slucky z tychto kuskov. A teda ma film svojim spracovanim nezaujal, ba dokonca mi pripadal obcas kvoli dialogom az amatersky. Kto ste videl aspon dva so spominanych vrchnych kuskov, absolutne nic vas neprekvapi. A to je ich podstatne viac, len si narychlo dalsie nevybavim. Cajicek. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Není to kdovíjak originální, ale tématiku časové smyčky mám rád a v takovémhle komorním měřítku mi to i vyhovuje. Jeden dům, pár herců a zajímavý scénář, ze kterého by ale asi šlo vytřískat i víc. Působí to celé dost průměrně a to zejména proto, že je hodně podobných a mnohem lepších filmů s přitažlivější výpravou i hereckým obsazením. A ARQ nemá nic, co by ho dokázalo odlišit. Nic, díky čemu bych si ho zapamatoval na delší dobu. Jen řemeslně velmi slušná práce. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(103/2016) / Zábavné ultranízko rozpočtové scfičko na tému time-loop. Doslova od prvej sekundy sa ide rovno na vec čo je super, ale trochu nakoniec chýba väčší priestor pre rozohranie zaujímavejšieho deja. Herci hrajú docela primerane okolnostiam, bál som sa, že pre nízke náklady budú slabým článkom. Dobrá oddychovka od Netflixu. (6/10) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Extrémne low budget. Väčšina prekvapení nie je veľmi prekvapivých a inžinier nie je veľmi chytrý, keď mu dochádzajú až po divákovi. Najväčši problém som ale mala so samotným dejom, zabíjajú sa všetci síce v rôznom poradí, ale zato nenápadito a tak nejak nezáživne, takže je mi to všetko tak nejak jedno. Ak chcete akčňák na podobné téma, rozhodne odporúčam radšej Boss Level (2020). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Torontu, přibližně 19 dní. (Martrix)

Reklama

Reklama