Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

wader odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy TV Nova dostala mastnou pokutu od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání za zařazení snímku "Gauneři" do programu před 22. hodinou, neb se tam mluví hrubě, ba dokonce sprostě. Na Prima COOL krátce po 20.h "Komici s.r.o." předvedli již v prvních pěti minutách takovou smršť "čuráků", "prdelí" a jiných slovních průjmů, že český dabing Tarantinova výše zmíněného opusu proti tomu zní jako kurz společenské konverzace Gutha Jarkovského. Jinak ale tito "Komici" nabízejí celkem hovno, takže jsem se na ně bez pocitu ztráty ještě hodný kus před koncem vysral. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michal Kavalčík a Lukáš Pavlásek si dali hodně práce s tím, aby se bylo na co dívat a každý z nich si za to ode mě vysloužil jednu hvězdu. Pokud bych tomu filmu dal ještě třetí, pak by byla za tu Matonohovu skeč o tom, jak potkal Werich Picassa. :) Vysloveně rád mám i Richarda Nedvěda, v tomto stylizovaném dokumentu se ale nijak neprojevoval. Kdo mi naopak nemálo vadí, je Miloš Knor. Ani jeho absence by nepřispěla k tomu, abych to hodnotil lépe, ale ulevilo by se ansámblu, pokud by Komiky nepásl zrovna on. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Rozpoznat hranici mezi realitou a fikcí je v případě tohoto filmu pod mou rozlišovací schopnost, protože rozdíly se stírají, divák (já) postupně ztrácí přehled, co je hrané a co je myšleno vážně, ale je to vlastně úplně jedno. Film drží pohromadě, ať již v rovině dokumentární či hrané a lehkost, která z něj čiší je pohlcující, smích, který mě za celou dobu neopustil, osvobozující. Komici s.r.o The Tour obsahují spoustu (místy možná lehce nekorektního) humoru, který není pro každého, ovšem v rámci žánru je bezchybný. Bez dalších průtahů dávám 5 hvězd, protože tenhle film a všichni, kdo se na něm podíleli, si to zaslouží! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že má jít o komedii a tak jsem byl natěšen, že se možná pobavím. Bohužel se ukázalo, že jde spíše o záběry ze zákulisí. Těch 90 minut se děsně táhne, vidíte jak komici jezdí po silnici z jednoho vystoupení na další a mezitím si střihnou někde nějaky trapný fórek. Bohužel je to nudné a nezáživné. A největši podpásovka je, že když už to vypadá, že uvidíme nějakou zábavnou scénku aspoň z jejich vystoupení, tak je to tak divně sestříhané (chápu, chtěj nás donutit, abychom jsme si koupili lístek a zašli na živé vystoupení), že vidíme jen nějakou malou část a nevíme o co jde a čemu se to ti lidi smějou. Škoda času. 30% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama