Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (209)

Flego 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prvom filme pred tromi rokmi, aj teraz sa režisér Paul King zhostil svojej úlohy dobre a vytvoril slušnú rozprávku pre deti. Využíval animáciu a prechody medzi ňou a reálnym svetom ( ak pripustím, že medvedík je reálny ) sú pekné a vkusné. Jednoduchý príbeh je ozaj určený predovšetkým deťom, ale myslím, že ani dospelým neublíži. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pro kulyčka by to sice žádný zázrak nebyl, ale protože má dosti přebujelou fantazii, tak si při scénách z krimu dosazoval za obličeje herců držky Kajínka, Ratha, Janouška a RedAKa, což ho blažilo až u kulek, nutilo smát se stylem kačeřím a i jinak mu dělalo všeobecně dobře. A taky tam je onen angažovaný medvěd, co jej minule zaspal. To bude asi ten Prdlingtn. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Sice tomu oproti minule chyběla má oblíbená australská MILFka, kteroužto navíc v roli hlavní padouchyně nahradil neoblíbený odporný modrooký slizoň, v sále potom naopak přebývalo mnoho oječených a do sedaček kopajících příslušníků cílové skupiny (jít na to do kina den před tím Štedrým byl opravdu blbej nápad), nicméně méďa byl opět stlašně loztomilý a vůbec to bylo vkusně zábavné cca jako minule (jasně, kvůli fakanstvu musely být přítomny i nějaké mírně pitomoučké medvědí gagy, ale s tím je holt třeba počítat), takže opět za pět a mé infantilní já mi snad dá zase na chvíli pokoj. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil od začátku do konce, protože oproti prvnímu filmu, který byl celý o takových těch rodinných hodnotách, což mě ve filmech většinou nezajímá, je to prostě legrační dobrodružství. A navíc hezky implementuje bezodpadkovou dramaturgii. (Vím, že Hugh Grant si dělá srandu sám ze sebe, ale takhle nějak si představuju, že to vypadá u Toma Cruise doma.) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost podobné jako jednička, ovšem Kidman mi jako padouch sedla oproti slizkému Grantovi lépe. Příběh je pak v tomhle případě trochu obsáhlejší, ale své jednoduché, čisté britské kouzlo to neztratilo. Humor sice trošičku vázne oproti prvnímu dílu, kdy jsme se s medvědem teprve seznamovali, ale pořád se na to moc hezky dívá a je to jedna z těch pohádek, kterou si pustím klidně víckrát. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)
  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama