Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se jedná o úplně totální kravinu, tak je to přesně ta kravina, která mě baví. Prostě dementní komedie, u které nemusíte ani trochu přemýšlet a můžete si vklidu nechat vymejt mozek... Viděla jsem to kdysi kdysi a stále si to pořád pamatuji, jak kdyby to bylo včera. Rob Schneider je zde opravdu skvělý. Bohužel nemůžu dát plný počet hvězd, jelikož je to opravdu ptákovina se špatným scénářem i s na hlavu námětem. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Parádní ulítlá komedie o nejoblíbenější holce na škole která se přes noc promění na ošklivého vagabunda a zloděje. Při tomhle filmu se nedalo dělat nic jinýho, než se smát od začátku až do konce. Rob Schneider naprosto dokonalý, jako v každé jeho komedii. Film je sice na jedno brdo jako každá jiná komedie, ale co se humoru a vtipně podaných výkonú týče, byla tohle jedna z nejlepších Schneiderovo rolí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)

Reklama

Reklama