Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

filmoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hotel bohužel nemá žádnou nosnou "románovou" linku jako předchozí epos Freak show... vykrádá předchozí série (prodej domu, "černá" mstitelka...) a neustále je vrší jeden jateční obraz na druhý. Kdo čeká jen potoky krve, bude nadšený, ale kdo čeká něco víc než prvoplán, bude zklamaný. Jediné dvě smysluplné herecké role tu mají skvělá Bathes jako robustní recepční a Paulson jako uvěřitelná feťačka. Jinak mlhovina a karikatury, včetně Lady Gaga, která sice do panoptika zapadá dobře , ale J. Lange nesahá jako hlavní záporačka ani po podvazky... ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Seriál American Horror Story se mi rychle dostal pod kůži, a vlastně mě to dost bolí dávat této sérii tak nízké hodnocení, ale nemohu si pomoci. Naprosto mě sledování AHS touto sérií přestalo bavit. Moc jsem od této série neočekával abych nebyl právě zklamaný, ale ve finále je to pro mě stejně utrpení, které jsem při předchozích sérií nezažil. Jakoby se rozhodlo u kulatého stolu, že Hotel bude o nechutnostech, krvi, sexu, krev, sex, nechutnost, krev, sex... a tak stále dokola. Kde je ta atmosféra předchozích sérií? Ještě se mi nestalo abych zapomněl, že vlastně před pár dny se vysílal nový díl, nebo abych se do nějakého seriálu musel tak moc nutit jako do Hotelu. Takže se nutit přestávám. Počkám si, třeba se mi na Hotel nálada vrátí ale pro teď je pro mě Hotel u ledu a vlastně mě nezajímá (nebo je mi to fuk), co bude dál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejušoustanější a nejméně heterosexuální série. Linie se sériovými vrahy je docela kýč. Chápu, že na tohle Amíci jedou, ale už je to docela ohrané. Výborný hudební výběr. Z mnoha linií Hotel obsahuje i jednu, která mě vždycky prudila, nikdy mi nepřišla přesvědčivá a nemůžu prostě ani na zlomek sekundy uvěřit, že by to tak mohlo probíhat. Což mi dojem ze série trochu kazilo. AHS pořád (a Hotel zatím asi nejvíce) jede na vizuální stránku a výborně napsané příběhy jednotlivých postav. Naprosto se z nich však vytratila atmosféra a napětí. Ty jsem zaznamenal jen v první a třetí sérii. Jede se spíše na efekt než na dojem. Což mě docela mrzí. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica na jednotku s hviezdičkou. Hoci ma Hotel neoslovil až tak, ako Asylum (a azda i Freak Show), počas prvých dielov som musel uznať, že ide asi o "najvyladenejšiu" sériu spomedzi všetkých. Lady Gaga úplne bez problémov nahradila Jessicu Lange, Evan Peters dostal asi najlepšiu rolu od prvej série (vrátane) a Denis O´Hare jednoznačne mal byť nominovaný na Zlatý glóbus za najlepší ŽENSKÝ (!!!) herecký výkon. Zvrátenosti (sexuálne, aj krvavé) dosahujú vrchol asi práve v tejto sezóne. Bohužiaľ, druhá polovica sa začne pomaly ale isto rozpadávať a nespasí ju už ani cameo pár postáv z Muder House a Coven. Samotné prostredie hotela každopádne parádne. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Finn Wittrock si v této sérii zahrál rovnou dvě postavy. Tristana Duffyho - mladého divokého modela, který Hraběnce (Lady Gaga) padne do oka na módní přehlídce a Rudolpha Valentina - italského herce a Hraběnčinu velkou a jedinou lásku. (KatyBitch)
  • V siedmej časti sa objaví postava režiséra Friedricha Wilhelma Murnaua. Jedná sa o skutočnú historickú osobnosť, autora slávneho upírskeho filmu Nosferatu (1922). Zaujímavosťou je, že kým v seriáli mu prisúdili rolu upíra, vo filme V tieni upíra (2000) zas do hlavnej úlohy angažoval upíra on. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama