Reklama

Reklama

Lovec vetřelců

  • USA Alien Hunter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julian Rome (James Spader), lehce zneuznávaný expert na mimozemské civilizace a nevysvětlitelné jevy, je povolán do srdce Antarktidy. Přísně tajný tým výzkumníků tu hluboko pod ledem narazil na neznámý mimozemský objekt, a Rome má pomoci plavidlo identifikovat. Od prvního kroku ho pronásleduje nedůvěra a překážky ze strany úřadů, on nicméně postupně spěje k nezvratitelnému objevu. Proběhla lidská evoluce opravdu bez cizího přičinění? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Výborné béčkové sci-fi s velmi hutnou atmosférou a prostředím nápadně připomínající SGC z Emmerichovy Stargate. Docela mě to nízké hodnocení zaráží. Spader hraje skvěle, ostatně jako vždy. Efekty trochu připomínají béčkové snímky z 70. a 80. let, nicméně se nemůžu ubránit pocitu, že to k filmu naprosto sedne. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Když chci natočit akční film, tak nemůžu do hodiny a půl dlouhého filmu nacpat třičtvrtě hodiny prázdných a nezáživných keců, který vám nic nedají, ani vztah k postavám! Když chi natočit thriller, tak by to mělo mít takovou atmosféru k okusování nehtů do krve a ne vyvolat pocit ukecaného dokumentu, který vám nic nedá, ani vztah k postavám. Když chci natočit Lovce vetřelců, tak by tam měl nekdo nějakýho vetřelce lovit a ne to být prázdný sci-fi film, který Vám ubere akorát hodinu a půl života a nic vám nedá! ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Přestože šlo o násilím sloučený plagiát Věci a Propasti (a dalších), byla to o něco menší břečka, než by se dalo čekat. Spader zvedl úroveň o hodně. Překvapivě nejvíc mě prudili nějací divní národové, co dělali, že mluví rusky coby mateřštinou a až na jednoho jim to vůbec nešlo. Výborný začátek, hloupí vědci, přijatelná pointa (tím nemyslím závěr). ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, lehce nadprůměrné scífko, vykazující známky béčkovosti několika dialogy a scénami. Zamrzí klasicky zdlouhavé počáteční pochybování o mimozemském organismu, takže první polovina filmu by mohla někoho nudit. "Mimouš" by také snesl méně všední vzhled, už mě štvě, jak vypadají všude stejně - oči, tvar hlavy, sliz - jako přes kopírák. Napraví to velmi pěkné efekty ke konci (uvadání kukuřice, loď, nukleární výbuch). Název trochu mate, žádnou akci ve stylu Vetřelce v něm nehledejte, a proto Alien Huntera doporučuji raději jen příznivcům žánru. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// James Spader v hlavní roli, překvapivý děj, hustá atmosféra, ke konci vizuální efekty -tváří se jako béčko a je to béčko/// Hmm, tak to je docela husté. Čekal jsem úplně něco jiného. Nenudil jsem se ani v úvodu prvních 40 min a druhá část filmu byla ještě hustější. Samozřejmě k dokonalosti něco chybý, ale trošku mě tak napadá, žeby to mohl být slušný základ pro další sci-fi seriál, když se ho dočkáme budu rád./// Celkem 74%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Čierno-biely filmový materiál, na ktorom bol Julian Rome (James Spader), je prevzatý z filmu Věc (1951). Tá istá filmová sekvencia bola použitá aj v jeho rovnomennom remaku Věc (1982), v ktorom ju v zničenom nórskom výskumnom tábore našiel R.J. MacReady (Kurt Russell). (beso74)
  • Úvodná scéna, odohrávajúca sa v roku 1947, bola dotočená 6 mesiacov po skončení hlavného natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama