Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

choze 

všechny recenze uživatele

"JÁ VYSTUPUJU!" Nastupte si do našeho expresu, vážení a nebuďte překvapení, když to bude po cestě trochu drncat nebo nepůjde otevřít posprejované okýnko. Nepíše se totiž polovina 70. let (PŘEJEZD KASSANDRA), ani polovina 80. let (mistrovský SPLAŠENÝ VLAK) a dokonce ani polovina 90. let (PŘEPADENÍ 2: TEMNÉ ÚZEMÍ) a časy kvalitního áčkového povoženíčka jsou dávno tytam. Filmové cestování vlakem se už před nějakým časem přesunulo na videokolej a do televize a kazajku průvodčího navlékají stále béčkovější jména. Nejdál kam má paměť vysloužilého ajznboňáka sahá, funí Brosnanova rozcvička na bondovky VLAK SMRTI (1993), dále tu máme Rodenovu brigádičku v Simandlově bramborárně CRACKER JACK 2 (1996), pak je tu vykrádačka Con Airu UPRCHLÍCI (1998) s vyšeptalým Royem Scheiderem, rok 1999 kdy společně vyjely do světa ATOMOVÝ VLAK se zapomenutým fešákem Robem Lowem a kanadský NEBEZPEČNÝ VLAK s odulým televizním dříčem Robertem Urichem, v roce 2001 se svezla další obskurní vykopávka Richard Grieco opravdu obludným ORIENT EXPRESSem a rok nato i odepsaný van Damme v TERORu VE VLAKU. Ten je ubohou splácaninou PŘEJEZDU KASSANDRA a PŘEPADENÍ 2 s mizernými souboji a okatě použitými miniaturami. Tedy žádné Orient expresy, nýbrž prachsprosté dobytčáky s řinčícími řetězy na stěnách a ztvrdlými kravskými koláči v rozích, ve kterých se cestuje pouze na vlastní nebezpečí. Nezbývá než se s jedním českým vlakovým snímkem zeptat Proč? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je plný akcie a z časti je natáčaní na Slovensku, aj keď mne sa to absolútne nezdalo. Bolo však fajn vidieť Slovenské znaky na autách a uniformách vojakov. Škoda len že tí naši vojaci sa ukázali v takom zlom svetle a Jean ich vždy vybúchal. A pobavili ma aj tie červené barety. Také sme nenosili ani za čias komunizmu. Jean sa ukázal opäť ako skvelý herec/hrdina. Dej bol ako tak napínavý a zaujímavý. Samozrejme Jean sa nenachádzal len vo vlaku. Raz z neho "vypadol" a opäť sa vrátil skokom z motorky. Proste Chuck Norris style. Mňa to ako tak bavilo. ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

..tak tohle snad nikdo nemyslel vážně!!!...přiznám se, že jsem viděl pouze závěr....vláčky jako z umělé hmoty ( proč jako??, vždyť byly z umělé hmoty ) se proháněly, do toho nám střihli Van Damma, a já myslel, že kombinace klasické animace se živými herci se zrodila...... :)!!..a dál si nic nepamatuju, protože jsem omdlel!!!...jasný odpad!!! ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tento film patří spíše k podprůměru od Van Damma, přesto se jedná o celkem dobrý film, který je plný akce a napětí. Mnoho akčních filmů, které jsou na tomto webu uvedeny mají lepší hodnocení a přitom nejsou o nic lepší než tento film, takže nevím proč mají mnohé Van Dammovy filmy takováto hodnocení, když například filmy s Jetem Li jsou mnohem horší a stupidnější, a i přesto mají lepší hodnocení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vandamme natocil od roku 2000 spoustu hovadin ale ja sem zvracenej a na tenhle film nedam dopustit me hodnoceni ale berte jako znacne neobjektivni pac jsem vlakofil a totalni fanda pres vsechny vlakovy unosy takze sem zaujatej no vezmeme to pohromade scenar hruza supervirus co nikoho nezabije kameraman a strihac retardi souboje minimalni a k tomu si pridejme jeste komando teroristu sestaveny z tech nejvetsich balkanskych kretenu jaky snad existujou to vsechno beru ale stejne dam za tri zaprvy ta neskutecna stupidita bavi zadruhy nechapu ze nikdo nezmini precizniho Tomase Aranu jako neodolatelne slizkyho kapa teroristu ten mne svym vykonem nadchl opravdu stylovej plesatej parchant kterej strci do kapsy cely zbyvajici osazenstvo filmu a zatreti skok JCVD na motorce ze strechy jedouciho vlaku na druhy to byl teda kousek Seagal hadr jak jsem napsal jsem zvraceny ale mne se tenhle film proste libi ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)
  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)

Reklama

Reklama