Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 3

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (229)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vysoká očekávání bohužel zůstala nenaplněna. Chápu, čím to chtělo být - tíživou a paranoidní cestou k poznání, že pod tíhou extrémní situace a v rámci boje o přežití jsou i dobří lidé schopní udělat hrůzostrašné věci ... ale sorry, to je tak banální pointa, že mi to tentokrát fakt stačit nebude (a to jsem byl k Shultsově snímku značně pozitivně nakloněn, nechtěl jsem nic divácky extra vděčného). A cesta k ní je taky úplně nezajímavá. Vzhledem k tomu, jak je to celé pomalé, tak se tam vlastně ani nestihne pořádně nic stát, nedojde k většímu vývoji postav. A upřímně mě překvapilo, že i stylově je It Comes at Night úplně obyčejné. Když si přitom vzpomenu, jak zajímavě dokázal Shults podat svou prvotinu! Škoda. Film se tak opravdu podobá epizodě několikrát zde vzpomínaného seriálu The Walking Dead. Dilemata, která musely řešit tamní postavy, ale byla kolikrát zajímavější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající mysteriózní Thriller s prvkami hororu. It comes at Night se odehrává ve světě, jež zamořila smrtelná infekce a soustředí se na rodinu, která je izolována od okolí uprostřed hustého lesa, kde vládne naprosto fantastický Joel Edgerton jehož přesvědčivý herecký výkon vyvolává mráz po zádech a jeho pravidla jsou dostatečně striktní, rodinná idylka se však naruší po příchodu jedné zoufalé rodinky. Nedojde zde sice k žádnému většímu násilí, lekačka je zde tuším jen jedna, ale atmosféra jak hustého lesa, tak obrovského dřevěného baráku je naprosto svěrač stahující, soundtrack se ryje divákovi pod kůži, herecké výkony špičkové a vizuálně se film povedl taktéž na jedničku. Intenzivní finále s huží kůží zahrnuto. Já se bavil, v kině zážitek. 80% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy horor,ktery si stylem trochu hraje na artfilm. Napeti je silne a atmosfera temna.Film ukazuje neco mnohem virovitejsiho a destruktivniho - lidsky strach. Hvezdu navic davam za aktualnost pro nasi soucasnou svetovou pandemii Covidu 19,prohlaseni Svetove zdravotnicke organizace ,ze kvuli naduzivani antibiotik mimo jine podavanim jich zviratum v krutych velkochovech prestanou antibiotika do roku 2050 ucinkovat a vznikne pandemicka superbakterie. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| V podstatě se nic velkého a zásadního v tomto skromném snímku nestane. Přesto mě to svým způsobem bavilo. Tohle téma mám rád, tak jsem byl docela zvědavý, jak to dopadne. Dá se říci, že jsem dostal zhruba to, co jsem očekával. Atmosféra byla opravdu vydařená, temná, skličující, dávala pocit beznaděje. Hororových prvků to moc nemáme, děj je primitivní, i se dá říci, že žádný nemá. Pár drsných sekvencí tu máme ve finále, které bylo trochu uspěchané, ale větší výhrady k tomu nemám. K tomu abych dal lepší hodnocení, by musel být film postaven na vyšším levelu. Prostě to bylo v rámci možnosti dobré. Lepší by to bylo, kdyby byl větší rozpočet, bohatší scénář a více rozvinutý děj. Ale výrazně si stěžovat nemůžu, i ty postavy mi docela sedli. Takže solidní nadprůměr, solidní jednohubka. Víc v tom ale není. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Máte nouzi o horory, které vlastně popírají svůj žánr a místo strašení sází na psychologickou hru s divákem, mrazivou tíživou atmosféru a kvalitní herecké výkony s minimem dialogů? Tak zkuste divácky nepřívětivý psychologický thriller zprostředkovávající strach a ladně schovanou zombie pohromu daleko za rozlehlými lesy, kde se ústřední rodinka snaží za všech okolností přežít. Scénáristicky nedodělaný, avšak atmosféricky tíživý snímek. Strach už dlouho nebyl tak hmatatelný. 7/10 Mou kompletní recenzi si můžete přečíst na webu Filmový Guru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Na jednej z fotografií na chodbe je Bill Withers, spevák známy hitom „Lean on Me“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama