Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

higuain 

všechny recenze uživatele

Nazdar kopyta. Lavi je fenomén a to především díky skvělýmu podzimu. Sice mu po zimní pauze výrazně zvlhnul střelecký prach, v závěru ale přece jen trochu napravil zklamání ze zpackanýho jara. Takže abych to shrnul, prvních pět dílů je na velmi dobrou a kdo se nezasměje ani u zápisnýho, může to s Vyšehradem rovnou zabalit. Po pěti dílech a pauze ale přichází jakási bezradnost, kterou nejvíce demonstruje hodně slabá a v rámci celýho seriálu jednoznačně nejhorší epizoda s beďarem. Finále je na druhou stranu docela fajn, zvlášť pokud se taky nechcete dožít doby, kdy budete chodit na zápasy, aniž byste věděli, jak to dopadne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál velmi slušně začal, ale od páté do osmé epizody se podivně zvrhl, vytratil se z něj dobrý humor, začalo se troškařit, a abych se přiznal, při delších dílech bych se na něj už asi nevydržel dívat. Poslední dvě části byly opět o něco lepší, ale na první čtyři epizody se kvalitou nedotáhly. Kritika poměrů v českém fotbale je rozhodně na místě, právě u ní jsem se bavil nejvíc, pak jí, bohužel, začalo ubývat, byla nahrazena fekálním humorem a bylo po zábavě. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vyšehrad je určitě skvěle zpracovaný nápad a Kuba Štáfek se ve své postavě vysloveně našel. Hlásí do koho může a například dementní Limberský si to rozhodně zaslouží. Nicméně se nemůžu zbavit dojmu, že například pátý díl tak strašně tlačil na pilu, že výsledná pointa byla spíš trapná, než dobrá. Nehledě na to, že ten díl skončil pomalu dřív, než skončily titulky. Pravidelnější stopáž by seriálu určitě prospěla a stejně tak si myslím, že platforma Obbod svůj smysl také moc nevymyslela. Uvidíme, s čím přijdou dál... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Něco jako fotbalovej Zoolander. Škoda (ne)herce v hlavní roli, protože spousta fórků by se dala prodat líp. Pro člověka se zájmem o fotbal to nicméně je zábavný kousek se stopáží "tak akorát". "Rosu? Skleněnýho? Porcelánovýho panáčka? Místo mně???" Problém je, kromě herecky slabého hlavního protagonisty, hlavně to, že se veselé příhody dost rychle vyčerpají. Pak je bohužel vidět, že vlastně není moc o čem točit. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Lavi je byl a bude nejlepším a nejožralejším hráčem třetí ligy. Tohle přesně vystihuje český ''buranský'' čutec, no a já jsem každopádně doteď v šoku, když vím, že po tom, co Lavi skóroval už nic dalšího nepřijde. Mám chuť založit sbírku na podporu této pasoviny a pomoc Lavimu dostat se zpátky na vrchol, přece nechcete aby skončil v nějakým Valladolidu :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ústřední znělku „Lavina“ nazpíval Vojtaano. (SONY_)
  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno