Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem čtyři doslova párminutové skeče a uznávám, že to má potenciál, byť nejsem cílová skupina. Jenže je to díl co díl děsné krátké a hlavně je to na nějakém pofidérním webu, co žije představou, že přežije co by placená forma video databanky streamovaných a všude jinde běžně dostupných filmů. Nepřežije, bohulibý nápad, ale s děsným křížkem po funuse. Autoři nechť se domluví např. s nějakým Streamem. Je mi jasné, že je to prvotina dělaná na koleni, což není špatně, ale na takovéhle platformě a s takovou krátkostí tomu předpovídám jepičí život. Alespoň na sebe ale pánové upozorní, držím jim palce. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Okresní přebor" je srdcovka. To už zrejme nič netromfne. No každopádne, aj keď je tunajší humor položený na základoch "vulgarizmov" či osobnostných atakov známych mien, pohybujúcich sa vo futbalovom "svete" (čo nie každému môže sadnúť), ja osobne som sa bavil. Fakt škoda, že svetlo sveta spatrilo len päť častí .. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Rekordně rychle vyvařený kult. Svého času se nedalo otřít o kulatý nesmysl bez toho, aby nezačaly létat narážky na Laviho, aby za pár měsíců přesně tak rychle ustaly a z Vyšehradu se místo klasiky stal upatlaný nevzhledný patvar. Nedokážu pochopit, jak na čtyři svižné díly, které umí skrz Štáfkova nevymáchaná ústa na první dobrou trefit každé okřídlené fotbalové klišé posledních let či klidně dekád, připadne ve zbytku tolik čistého odpadu, kdy je mi za kompletní herecký i tvůrčí ansámbl plně trapně. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Poučení číslo 1) úspěch a slávu je těžké unést. Poučení číslo 2) nikdy nehodnoť seriál než skončí. Vyšehrad měl impozantní nástup, ale velice rychle mu došel dech. A to měl scénář tu výhodu, že většina nejvtipnějších scének se dala obšelhnout z novin. Ani zkracování dílů nepomohlo. Pozdější epizody se nepěkně táhnou a humoru v nich moc není. Na slabším průměru seriál drží jen živelně hrající Jakub Štáfek a chytlavá znělka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama