Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé! Asi nejvtipnější je film hned v úvodních 5 minutách, kdy pobaví naschvály manželů na letišti.Zbytek už je jen celkem nuda s méně či více nevtipnými situacemi, klasickým scénářem plným smolných situací hlavních hrdinů a spoustou romantiky na konci. Ale vtipných scének by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Slabota! Howgh! ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hodně typická romantická americká komedie končící happy endem. Sympatický Ashton Kutcher spolu s Brittany Murphy se skvěle doplňují a do tohoto díla od Shawna Levyho se náramně hodí. Objevily se zde dobré hlášky i vtipné scénky. Průběh filmu byl očekávaný a tak nějak průměrný, z toho všeho mi vyplývá 50% - tři hvězdičky. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Teen zábava,sympatický Ashton Kutcher,protivná Brittany Murphy,dva,tři povedené forky,celkově roztrhaná a pohromadě nedržící romantická komedie.Děj pádí o stošest,nikde se nezdržíme ani chvilku,obě postavy jsou divákovi tudíž naprosto ukradené a lze pouze očekávat,co se jim kde a jak stane a většinou ani to neni moc k smíchu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku scény, kdy se hlavní hrdina přiznává, že své ženě lhal ohledně smrti jejího pejska, leží tenisák u herce na stole a vedle nohy nic nemá. V dalším střihu ho ale pejsek tahá za nohavici a tenisák jim leží u nohou. (Chip89)
  • Když se točila scéna se švábem, tak se jim ztratil a natáčení se muselo na 20 minut přerušit, aby ho mohli najít. (HappySmile)
  • Když Tom a Sarah poprvé dorazí do svého francouzského hotelu, rozdováděně utíkají po kamenné pěšince. Tato scéna byla improvizací Brittany a Ashtona. (HappySmile)

Reklama

Reklama