Reklama

Reklama

Nevesta

Trailer 2

Jediná věc, která dělí Nasťu a Ivana od svatby, je požehnání ženichových rodičů. A tak Ivan svou milou veze k jeho rodině, která žije v malém, téměř opuštěném městečku. Nasťa plná očekávání ale netuší, že začne všeho brzo litovat. Hned po příjezdu Ivan zmizí, jako by se vypařil, a budoucí nevěsta obklopena jeho podivným příbuzenstvem začíná tušit, že vše není úplně v pořádku a že na únik je zřejmě příliš pozdě... (FAITH.BABE)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (74)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Zlý duch do nevěsty skočí, dvě těla se v rakvi točí." "Злой дух прыгает в невесту... два тела вращаются в гробу."(autor veršů Павел Павлович Даблтарасов, volně přeložil Omnibus). Jasný důkaz, jak hrozně nebezpečná věc svatby jsou! Mělo by se to zakázat... Bohužel, zatím jsou svatby legální a tak mě moje mladá vytáhla zase jednou "na kukačku", tentokrát kukačku exotickou, do Carského Sela. Pocity jako obvykle, smíšené. Ostatně posuďte sami. Nevěsta - настоящая красота! Něco jako Marfuša vytuněná ve vizážistických pořadech "Ostříháno", "O 10 let mladší" a "Vypadáš skvěle". Ženich - krasavec Váňa, sice blbý jak troky, leč nezničitelný a houževnatý jako soudruh Meresjev, viz čelní náraz autem do stromu. Svatební šaty sice obnošené, po duchovi, ale pro módní policii stále přijatelné, rodinný prsten s diamantem zářící a jako bonus i prokletý, nevěsta do rakve šoupnutá, prostě svatba ideál. Jediná drobná skvrnka - neposkvrněnost nevěsty nezaručena. Což psychicky labilní duchbabice vzala jako podraz, začala kvílet a vyšilovat (myšleno víc než obvykle), kazit veškerému příbuzenstvu srážlivost krve a novomanželům romantiku. Mě naopak potěšila, na svatbě má být veselo, aby člověk ten tragický životní moment líp snášel. Zhodnocení veselky: zasmušilá, mystická, lehce pohanská a s patřičnou dávkou pověstné ruské chandry. Vzhledem k podobnosti obou příběhů použitelné i jako předfilm k o dost rozvernější, pětihvězdičkové svatbě a podstatně míň submisivní nevěstě. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ivánek si bere Nastěnku, ale jejich lásce stojí v cestě zlá ježibaba bo přímo čarodějnice, která navíc manipuluje tlupou lotrasů a odehrává se to v Rusku. Nezní vám to povědomě ? Jako jestli tohle není jasnej Mrazík tak fakt nevim. Hlavní herečka, tedy Nastěnka, byla nicméně opravdu velice šukézní suka a jako bonus dokonale blbá, což z ní dělá lákavou partii pro nejednoho Ivana. Robátka ve filmu maj asi tak velkej význam jako kdybych já šla helfnout basketbalovýmu týmu - jsou tam úplně k hovnu a navíc se tvářej, že tam ani bejt nechtěj. Babuška Jaguška moc šukézní není, ale zase je docela Bubu a bafnout na mě v hluboké noci v hluboké tmě tak se hluboce zeseru. Rejžovi tleskám svejma žlutejma packama za logiku, krásně mu došlo, že do hororu logika nepatří a tak si jede co chce kdy chce a jak chce. Jen ten děda Mrazík mi tam chyběl, mohl třeba se svoují berlou prozkoumat ježibabčin plesnivej ánus. To by byl horor !! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud se děj odehrával v 19.století, tak to bylo fajn, ale v současnosti to trochu haprovalo. Námět navlečený na klasické schéma se mi líbil, v tom problém nebyl a když to strašidlo vzalo do ruky, tak jsem se bavil téměř na výbornou. Problém je, že bubákovi to trvalo docela dlouho a i když občas něčím zarachotil, tak se dá říct, že se tak půlku filmu nic moc nedělo a nějakou tíživou atmosférou si režie také moc nepomáhá. A příliš se nepovedl ani casting, což platí zejména pro hlavní hrdinku, která mi vůbec nesedla. Do lehkého nadprůměru to nakonec tahá celkem povedená technická stránka a přesvědčivá Alexandra Reběnok ve vedlejší roli. Každopádně od režiséra jsem čekal, že od Pikové královny trochu povyroste. Tak snad příště. 60% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Ruský horor som zatiaľ ešte nevidel a keďže ich produkcia ma v posledných rokoch baví čím ďalej viac, skúsil som dať šancu aj ich Neveste, ale nakoniec ani nebolo treba. Spočiatku to vyzerá celkom nádejne, film má veľmi kvalitný vizuál, čo v tomto žánri teda rozhodne nie je samozrejmosťou, úvodná sekvencia z minulosti ponúka celkom slušnú atmosféru a následne ma potešila pekná hlavná hrdinka, takže na tie kladné prvé dojmy mi to stačilo, ale už čoskoro bolo jasné, že z tohto nič výnimočné nebude. Film sa zbytočne až príliš moc snaží napodobovať svoju americkú konkurenciu miesto toho, aby to bolo jednoducho svoje. Opäť len strašidený dom, podivná rodina so svojim dávnym tajomstvom a séria tých najotrepanejších ľakačiek, Časom síce začne byť dej o niečo zaujímavejší a aspoň trochu odlišnejší, ale ani toto tvorcovia moc nezvládli. Pôsobí to riadne nedotiahnuto, polovica výrazných prvkov mi prišla úplne nasilu, bez nejakého racionálneho opodstatnenia a tak napríklad taká posledná tretina je na jednu stranu konečne dynamická a stále sa niečo deje, ale už som vôbec nevedel, komu mám vlastne fandiť, prípadne priať smrť a z akého dôvodu. Obsadenie je tiež skôr iba priemerné, hlavná hrdinka je síce pekná, ale tým to aj končí a časom som už jej aj prestal fandiť a celé zloženie rodiny mi prišlo také pravé ruské, takže to bolo rozhodne plus, ale herecké výkony mohli byť aj trochu lepšie. Ale zase určite to nie je horšie, než ten žánrový priemer. A režijne určite musím pochváliť celkový vizuál, aspoň to malo nejaký rozpočet a ideálny vzhľad ducha, ale inak je atmosféra veľmi slabá, napätie len minimálne, ľakačky otravné a celkovo hororové scény sotva priemerné aj v rámci tohto otrepaného subžánru. Takže dalo sa na to pozerať, ale tým to aj končí, úplne priemerný film, v ktorom vyniká skutočne len ten vizuál, inak po hororovej stránke nestojí takmer za nič, takže keby som film nevidel, o nič by som neprišiel. 54% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu sice zrovna nehýkám nadšením, ale potom, co jsem shlédl ruské Zaščitniki, šlo vlastně o docela milé překvapení. Jasně, mladá blbka ve starém baráku+ fakt divná rodina není ničím objevným, takže body za invenci si u mě scénář nepřipíše, ale opravdu jsem čekal mnohem horší výsledek. Takhle jsem se sice nebál, ale bavil jsem se dost slušně, jen mi bylo trochu líto, že se "Tiger" víc neodvázala, protože má postavu výrazně hezčí než obličej. 3*+ ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočený podľa skutočných udalostí. (Slunkoo)
  • Pre predstaviteľku Naste Victoriu Agalakovu to bola prvá práca na filme určenom do kín. (cica)

Reklama

Reklama