Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Faster, Pussycat! Kill! Kill! je kousek kterej jsem hóóódně dlouho odkládal. Taktéž je to film jehož velkým fandou je samotnej Quentin Tarantino. A jak je psáno ve zdejších zajímavostech tak dokonce plánoval Q. Tarantino natočit jeho drsnější remake. Z nápadu nakonec zešlo. Škoda. Pod taktovkou Tarantina by to mohl být teprve kult. Namísto toho si ze snímku vzal inspiraci pro svůj Grindhouse: Auto zabiják(2007). No a co říct nebo napsat k snímku jako takovýmu ? Snad jen to, že nevím čím si ten status kultovní vlastně zasloužil. Ano je to místy zábavný ale je to i místy naivní. Ženský se tu natřásají a ukazujou svoje přednosti(ikdyž né v plné kráse) ale myslím si, že je plno jinejch snímků který by si kultovní statusu zasloužilo a nemá ho. Každopádně milovníkům kyprých vnadů a Béčkové zábavy určitě lze doporučit. 3hvězdy ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Feministické prsia sa natriasajú pýchou z toho, ako ich predchodkyne dokázali chlapom ukázať, kto je silným pohlavím. Skutočnosť, že Faster, Pussycat! Kill! Kill! patrí medzi obľúbené filmy Tarantina, je poznať. Sú tu tie silné ženské postavy chrliace šarm a silné slová, ktoré má tak rád vo svojich filmoch. Bohužiaľ v tomto prípade ide o blbinu, v ktorej sa hrdinky dostávajú do stretu s civilizovanejšou verziou rodinky z Texaského masakru. Tú 1* zabezpečuje predovšetkým rok vzniku. Predsa len v tom období sa do TV chystal legínový batmanský seriál a vo Francúzsku vypukla Funès mánia. Teda na rok 1965 rozhodne odvážne. Dnes však skôr parodické a málo tlačiace na pílu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Guilty vůbec, pleasure minimální. Přehnaně ukecané a skrz na skrz stupidní Hodiny zoufalství lascivního strýčka Meyera. Vodníci by se sice mohli kojit v předklonu z mostu, ale nepřirozené, pitomoučké repliky a scény jako přetlačovaná svalovce s Porschem či Varla údery otevřenou dlaní mažou tu tenkou hranici mezi dobrým thrashem a trapným kabaretem. Kult zrající jak víno? Měřítkem je pro mě u exploitationu zábavnost (neplést se směšností) a té je tady poskrovnu.. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Obrovské výstřihy, naplněné až po okraj, někdy až přetékající a rychlá auta – co víc si chlap může přát! U filmu jsem se výborně bavil a proto odpouštím i ty hodně špatné herecké výkony. Navíc pro fanoušky Tarantina by měl být tento film povinností (čerpal z něj inspiraci pro svůj film Grindhouse: Auto zabiják)! Film má také výborný soundtrack, zejména titulní song nemá chybu! ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Veľmi zmyselné pózy, privádzajúce celé teleso ku krajnému gýču a tak isto vo svojich gýčovitých pózach veľmi dynamické, chytľavé a podmanivé, neodolateľne GRINDHOUSOVÉ. Do uší bijúce plus (o do očí bijúcich plus sa netreba rozpisovať, hehe) je divoko jazzová hudobná zložka. 90% pre film nie geniálny v jeho úžasnej dokonalosti či vysokej úrovni, ale v jeho elasticky zvodnej (ne)chutnosti a bezproblematickej rýchlej stráviteľnosti násilia, jemne erotického podtextu a rýchlosti - veľmi výrazného elementu filmu. Meyerova drzá trhnutosť prefrčí hlavou a zanechá po sebe do mysle hlboko vryté scény a útržky dialógov, jasné symptómy kultového snímku. FASTER, PUSSYCAT, KILL!! KILL!! by mohol byť bujnou ukážkou kvalitne poňatého "braku" s koreňom Tarantinovského "pulpu" (žiadny priamy odkaz na P.F.!). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní herečka Tura Satana vlastnila oficiální práva na svůj vzhled a image a kdykoliv chtěl Russ Meyer film pustit znova do distribuce nebo měnit výsledné dílo, musel Turu žádat o zvláštní povolení a dokonce ji za to platit. (Trainspotter)
  • Ačkoliv byl film poměrně výdělečný, po svém uvedení velkou díru do světa neudělal. Kultem se stal až po letech filmových festivalů a soukromých fanouškovských projekcí. (Trainspotter)
  • Titulní píseň „Faster Pussycat!“ nahrála skupina The Bostweeds. Autorem textu byl Rick Jarrard a autorem hudby zakladatel kapely a zpěvák Lynn Ready. (J.F.B.)

Reklama

Reklama