Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (949)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na něco takového člověk do smrti nezapomene. Nejnechutnější film, který jsem kdy viděl. V druhé polovině už téměř není chvíle kdy nestříká hnis, krev a jiné tělesné tekutiny. Závěrečné krvavé inferno už pouze dává třešničku na dortu všemožných hnusných a zvrácených nápadů. Ano, je to neskutečně nechutné, hnusné a vyloženě k zblití, ale proč je to sakra rovněž svým zvráceným způsobem tak neskutečně vtipné. 70% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ve jménu páně vám nakopu prdel!..... Ťažko sa mi to hodnotí. Cítiť v tom obrovské nadšenie, hravosť a kvantum nápadov. Nebavilo ma to však a nebudem tomu dávať prepálené hodnotenie len kvôli tomu, že to tak hodnotia všetci (inak je to vo vačšine prípadov určite hlavne z nostalgie, lebo ak by niečo takéto vzniklo dnes, bolo by to v hnedých farbách). Je to naozaj veľmi krvavé a hnusné, ale ani raz ma to nevystrašilo, ani raz som sa nezasmial a veľa scén mi prišlo úplne prepálených a trápnych. Pravdaže to svoje kvality má a úmrtia a triky sú vymyslené niekedy naozaj zaujímavo, ale je toho jednoducho príliš veľa. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krysí opice co dělá z lidí zombie! Procházka ze zlobivým zombie děckem v parku, hardcore scéna z pudinkem a neuvěřitelně masakroidní finále a... a je to vlastně celý romantický film o tom jak jsou si chlapec a děvče souzeni osudem a musí se ke vzájemnému štěstí doslova probít, přes bandu zrůd, litry nejrůznějších tělních tekutin a černohumorné situace vybroušené k absolutní dokonalosti. pravda ani z odstupem času tomu nedám 5*, protože při vší úctě k tý haldě nápadů časem už se jenom opakují různý nechutnosti a je to pořád pekelně amatérský. Nicméně musím teď konstatovat a můžou mě třeba fanoušci hobita a jeho milášků proklít, že tomuhle všichni páni prstenů a podobný srágory co udělal Jackson potom nesahají ani po kotníky.90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Z mojej strany absolútne podcenenie. Je skutočne veľmi málo hororov (obzvlášť splaterov), ktoré kvôli svojim typickým prvkom stoja za zmienku, no toto dielko naozaj nemožno považovať za nič iné, ako za unikát svojho druhu. Síce som sa príliš nenasmial, no všetko ostatné je na lepšej úrovni ako u mnohých dnešných hororoch. V živote by som nebol povedal, že sa Peter Jackson odrážal od filmového "dna" za pomoci takýchto filmov (BrainDead, Bad Taste), aby následne spackal King Konga, Hobita či Froda - 90% ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom sila. Brutálna, surová a zábavná jazda, presne to je Braindead. Jacksonov zmysel pre detail sa osvedčil u King Konga aj u Pána Prsteňov a tento film je toho dôkazom. Jackson si dal záležať a urobil z tohoto filmu neobyčajný zázrak plný nechutností, striekajúcej krvi, naozaj komických situácií (hlava v mixéri alebo zombie bábo) a morbídneho humoru, ktorý je však paradoxne taký okúzľujúci a dychberúci, že mám ten pocit akoby už lepší horor nemohol ani existovať. Len ľutujem, že som tento film prepásol, keď ho moji bývalí spolužiaci (asi tretiaci na základke), videli a ja som tam nebol. Teraz som totiž konečne pochopil čo ich na tom tak uchvátilo. Práve teraz som to dopozeral a musím skonštatovať, že toto je v mojich očiach naozaj vrchol hororového filmu so skvelými vizuálnymi efektami, originálnou zápletkou, svižným tempom držiac diváka neustále v napätí ale zároveň ho núti do smiechu pri všetkých tých bláznivých situáciach (a že ich nie je málo). Chápem, že každému tento žáner nemusí práve ulahodiť ale ak ste fanúšikom hororu, toto je jasná voľba:D ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

Reklama

Reklama