Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (948)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo ma Peter Jackson dokonale prekvapil svojim filmom "Bad Taste", som bol veľmi zvedavý na tento jeho ďalší počin. A dostalo sa mi ešte štedrejšej, odviazanejšej a krvavejšej porcie absurdného gore humoru toho najväčšieho kalibru. Tento režisér je vzácnym Novo Zélandským diamantom svetovej kinematografie. **** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIONELI... OBKLOPUJE TĚ SMRT. ČEKÁ TĚ TRÝZEŇ A UTRPENÍ. JSI PROKLETÝ!"... /// Směsice hnusu a smíchu (tomu říkám bašta!). Morbidní fantasie a touha po nekorektní filmařině (ty vole, ty seš vzdělanej!), která drtivě převálcuje to ostatní. I po 20ti letech! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě mrtvolnej humor. 2.) Mám doma zombí mimonko. 3.) Thx za titule ,,petkaKOV“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kutovní pecka,kterou by měl vidět každý fanoušek hororu a taky každý fanoušek Petera Jacksona.Což já rozhodně nejsem.Pán prstenů a Hobit jde mimo mě,ale tohle se fakt povedlo.Škoda jen že s Petera už je pan režisér(hoolywoodskej) a takový film už od něho rozhodně čekat nemůžeme.Pro mě nekompromisně nejlepší Jacksonův film,který už zůstane nepřekonán. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jen nedokážu podobné filmy ocenit, ale já i v Živých mrtvých vidím jen několik filmařských nápadů a očividné nadšení pro věc několika filmařů, které je ovšem naprosto zbytečné a nezáživné sledovat. Přestože filmu jeho kultovní post neupírám, od Jacksona jsem zvyklý na něco jiného. Ať už provařený Pán prstenů, zábavné Přízraky nebo jedinečná Nebeská stvoření... tohle je jen další béčkový horor, na který se kouknu jednou, a pak na něj navěky zapomenu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Paráda! A hnus. Legendární Jacksonova prasečina - jako komedie vynikající, jako gore taktéž. Některé efekty sice vypadají až moc uměle, ale například u krysoopice mi ta sekaná animace naopak sedí. Osobitý humor, osobitá atmosféra, osobité herecké výkony, osobitý hudební doprovod. A rozhodně jedna z nejodpornějších babizen v dějinách filmu. Jako jediný mínus vidím místy malinko nudnou první polovinu, která se ale nevyhnutelně schyluje k neskutečnému a snad půlhodinovému masakru, takže je to nakonec vlastně jedno:) Your mother ate my dog! ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Film byl natočen za 11 týdnů. (Zdroj: ČSFD)
  • Ostrov ze začátku filmu (kde dobrodruzi najdou démonickou opici) se nazývá Skull island – Ostrov lebek, tedy stejně jako název ostrova, kde sídlí King Kong, jehož původní film z roku 1933 patří k nejoblíbenějším Petera Jacksona. Jackson zároveň v roce 2005 natočil jeho remake. (Guilemot)

Reklama

Reklama