Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (395)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR NAME COMES UP 19 TIMES. WE NEED MOLLY... GET MOLLY... BRING MOLLY..." ------------- Scenáristický titán Sorkin si napísal a rovno aj zrežíroval vlastný film, dokonca po prvý krát. Do čela tohto príbehu postavil herečku, ktorá náturu takýchto príbehov hrá už posledných pár rokov. Lepšia voľba by to hádam ani nemohla byť. Kvalita dialógov je nepochybne vysoká a taktiež aj ich kadencia. Slová sa sypú a sypú a končia až po viac než dvoch hodinách. Dramatické to bolo zriedkakedy, no pozornosť väčšiny sledovateľov bola udržiavaná pravidelne v podobe skvostných šiat a doteraz zatiaľ najlepšie vyzerajúcej Jess. Pre tých, ktorých takéto plytké vizuality nezaujímajú, tu bol Sorkinov dialógový orchester. Záver mohol byť trochu doplnený o post-udalosti, bolo by fajn vedieť, čo pokrová kráľovná práve teraz vyvádza. Tak či onak, parádny režisérsky debut. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(83%) MOLLY’S GAME, životopisný snímek dle skutečné události. Ale jo, mě to nečekaně sedlo jako ulité. Uvědomuji si, že čas od času mi kvalitní životopisné dílko sedne. Asi se na tento žánr víc zaměřím. Ale budu počítat s tím, že ne každý výtvor z tohoto žánrového odvětví mi sedne. Nyní k věci. Hlavní hrdinka, herečka Jessica Chastain mě baví, viděl jsem s ní dost na to, abych posoudil, že herectví má v sobě. Snad každou roli zvládne zahrát bravurně a vžije se do ní. Stejně jako postava Molly, kterou hraje v této filmové novince. Film má víc dějových linek, flashbacky, přítomnost, nedávnou minulost atd. Orientovat se v tom člověk dá bez problému. Mě se do toho moc nechtělo, bál jsem se tématiky po pokeru, předpokládal jsem nudu, to se však nestalo. Osobnost, kterou Chastain ztvárnila, byla opravdu zajímavá a především silná. Měla chladný přístup k životu, což bylo také zapříčiněné přísnou výchovou v dětství ze strany otce jako psychologa. Dlouhá stopáž snímku mi utekla jak voda. Herecké obsazení bylo výborné. Vedle Chastain mě nečekaně bavil i Elba jako právník, který v některých dialozích opravdu exceloval. Costner v menší roli také potěšil. Jen konec už není tak zajímavý, samotné finále je takové trochu odbyté, ale neměl jsem s tím větší problém. Přidat nějaké zapamatovatelné scény navíc a zdramatizovat finále a hned bych šel do plného počtu. Občas mě takové táhlé, životopisné bijáky nečekaně chytnou. Toto se musí vidět v té správné náladě, takže někdy za čas se k tomu s chutí vrátím. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,780,744Tržby Celosvetovo $59,284,015Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,721,611Tržby za predaj DVD v USA $675,594║ Tak toto je maškrta. Aaron Sorkin pri svojom debute na režisérskej stoličke doslova exceluje a krásne podfarbuje príbeh. Doslova si nás pripúta na túto jazdu. Všetko tu má svoje miesto, napätie, dokáže vzápätí okoreniť nejakým trefným spojením. Jessica Chastain je vo svojej úlohe famózna, podmaní si nás. Záver som čakal trocha iný ale zas aj tak tvorcovia prekvapili. /100%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sorkin = kulometná palba slov. Dlouho se mě do Mollys Game nechtělo, protože jsem věděl že mě čeká hrůza čtení. Přestože toho o Pokeru moc nevím, musím říct že ačkoliv to kvalit Sociální sítě nedosahuje, film mě dokázal bezproblému bavit. Je to sice dlouhé jak týden před výplatou ale nejen trojlístek Costner, Elba a hlavně Chastain jsou skutečně velmi kvalitní herci natolik, že jsem jim bezproblému visel na rtech. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale například z Costnera se stává čím dál lepší herec. 75% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa tvári príliš vážne na to, že obsahuje jednu krátku dramatickú scénu (nakladačka od mafiána) a príliš chytro na to, že v dialógoch potrebuje 20 zacyklených sekúnd na vyjadrenie toho, čo sa dá (bez straty pointy) povedať v sekundách piatich. Ak teda nechcem stavať na povrchnej efektnosti, ale chcem rozprávať uveriteľný príbeh s dostatočným sociálnym vhľadom a myšlienkovou reflexiou morálnej stránky jeho postáv. Čo sa mu tiež nie úplne darí. Vlk z Wall Street bez satirického nadhľadu, vtipu, energie a ľudskej stránky postáv. Ale s toľkými sexy kostýmami a výstrihmi, že nuda pri ňom rozhodne nehrozí. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Molly Bloom, ktorá má zákaz vstupu do Kanady pre obvinenia z federálneho zločinu, získala 48-hodinový preukaz na návštevu tejto krajiny v deň premiéry filmu na TIFF. (zajo91)
  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama