Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dějově pořád stejná písnička, ale akce je zas a znova našlapaná a jede to od začátku do konce. Dojde zde na pěsti, nože, výbušniny a lesní pasti a finále v budově/ na střeše je hodně solidní. Highlightem celého Angela je jednoznačně první scéna s killing drony, kteří nastavili laťku fakt vysoko a takhle cool akce se jen tak nevidí. Gerald Butler to už po trětí zvládl a na tuhle sérii bych se mohl dívat donekonečna, protože takhle povedené akční béčka jsou jen málokteré. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást českým distribučním názvem evokujícím telenovelu nebo porno. Trojka po vzoru trojky 96 hodin běží v módu Uprchlíka a působí levněji než předchozí díly, konkrétně z nich má nejméně epickou trademarkovou scénu atentátu (byť drony byly fajn nápad) a kde se dřív epicky demoloval Bílý dům nebo londýnské památky, tady se odpalují kaskadéři kdesi v lese. Ale scenáristi to kupodivu ještě úplně nevzdali a dostali do tradičně tupého a průhledného akčňáku plného zapomenutelné akce pár lehce emotivnějších chlapských scén jako hovory s otcem nebo závěrečné posezení se záporákem. Díky za ně. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

No do psí prdky! Čestnou cenu za nejnaspeedovanější, a vlastně dost možná i nejlepší akční film roku 2019 získává poslední díl (zatím) trilogie, kterou mám čím dál radši. Dvě hodiny mi to nedalo vydechnout, a rozhodně jsem nečekal, že se u tak nenápadnýho guilty plesure budu takhle královsky bavit. Je to pecka. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

S tejto Fallen série pre mňa najlepší kúsok. Jednotka bola fajn, zaujala predovšetkým prostredím, dvojka bola iba ľahko nadpriemerná strielačka a trojka ukáže Buttlera na úteka, čo ma osobne najviac bavilo. Netvrdím, že príbeh je niečo extra, práve že, je už ohraný a predvídateľný, ale pod režisérskym okom Rica Romana Waugha (výborné filmy s väzenia Felon a Shot Caller) to ma šmrnc, tempo a predovšetkým veľmi pekne natočené akcie, ale aj solídneho zloducha, ktorý vie zatopiť pod kotlom. P.S.: aj scéna za titulkami je super. 75% - 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Padol Biely dom, padol Londýn a logicky tak v tejto trilógii padol aj filmový zážitok, ktorý ani v predchádzajúcich častiach nebol ničím výnimočným. Takého dobrého herca ako je Gerard Butler je škoda na tak ploché akčné thrillery, a to predovšetkým také, kde stále zachraňujú amerického prezidenta. Veď to je už kategória sci-fi, kto by dnes Trumpa chcel zachrániť? ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

  • Během rezignace v závěru filmu odloží Banning (Gerard Butler) svůj odznak na prezidentův stůl. V následující scéně, při níž prezident vstává z křesla, již odznak na stole není. V dalším záběru bere prezident odznak ze stolu do ruky. (Babinicz)
  • Film má jednu potitulkovou scénu. (DJMaroko)
  • Při poradě viceprezidenta o vinících atentátu zazní, že zemřelo 18 tajných agentů. Při útoku na prezidenta ale zemřelo 35–40 osob. Je otázkou, zda všechny z nich byli tajnými agenty (policisté, piloti...), nebo se jedná o chybu ve filmu. (Tony-Z)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno