Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčňáků Scotta Adkinse, ke kterému si dokonce napsal sám scénář. Kromě Adkinse je ještě z herců velmi výrazný Ray Stevenson. Scénář je takový průměr v akčním žánru, ale je důležité, že tvůrci snímku to berou s nadhledem a umějí přidat vtipné vsuvky k tématu. Fajn béčková variace Johna Wicka - 75 %. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zabíjení lidí je pro Adkinse práce jako každá jiná. A po šichtě je ještě tak nakopnutej adrenalinem, že se musí jít někam porvat, aby to ze sebe dostal. Ale jinak je to klaďas a sympoš, charakterní, citlivý, se zásadami. To samý většina jeho kolegů v práci, která se schází v privátním klubu, kde spolu popíjí, i když spolu nemají absolutně nic společnýho, kromě tý svojí "práce". Bože chraň nás od dementních scénářů. Ale rvačky tam jsou skvělý, kvůli nim jsem to taky dokoukal. Nejlepší je rubačka Adkinse s pěknou a zlou blonďatou čubkou v kožených kalhotách. Je srandovní pozorovat, jak je najednou děsně pomalej a neohrabanej a dává si setsakra majzla, aby ji nemajznul doopravdy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nevěřil, že Scott Adkins po Boykovi natočí ještě dobrý akční film a Jesse V. Johnsnovi jsem nevěřil už vůbec, ale zázraky se dějí a tihle dva ( netuším JAK!) natočili dost možná nejlepší a nejkříštalovější béčko posledních let, které zaujme nejen nekompromisními souboji, kde se lámou končetiny jedna radost a z choreografie má divák zatajen dech, ale také velmi poutavým příběhem točící se kolem nájemných vrahů ( kde každý jeden zúčastněný je něčím zajímavý a jiný) a místy jsem měl pocit, že sleduji neoficiálního Tarantina. Velkým plusem jsou i výborné chlapácké hlášky, ze kterých jsem šel pár krát do kolen a překvapivě i inteligentní dialogy. Tohle béčko má vše, co by každé jiné mít chtělo. Michael Jai White a Ray Stevenson jsou pěkná třešnička už tak na dost chutném dortu. Paráda, tohle se povedlo a to se mi dle traileru do filmu vůbec nechtělo.. Pche.90% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle stejnojmenného komiksu vytvořeného Patem Millsem a Tonym Skinnerem. (Johnny.ARN)
  • Akční bojové scény ve filmu režíroval choreograf Tim Man v titulcích uvedený jako „Fight Director“ a v malé roli si zahrál zabijáka na motorce. (Rominator)
  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno