Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No... malo to napad...malo to ambiciu... malo to potencial. Dokonca prvych 5 minut filmu som mal blazeny usmev a simranie na gulkach. Akonahle vsak zacali dialogy...premisa filmu... slo to do hajzlu. Adkinsovi som najomneho vraha veril asi ako ciganovi vysoku skolu...to jeho "moralne" spravanie najcool zabijaka nad vecou, ktory sa drzi nejakeho super speci kodu a naraz sa na vsetko vysere a ide za pomoci neprijemnej defky patrat po vrahoch svojej ex...no proste kokotina. Na druhej strane vsak chcem pochvalit obsadenie (okrem Adkinsa a Stegmanna), ktore ma celkom bavilo... Stevensona mam rad a bol pre mna aj v tomto filme najsympatickejsou postavou a suverenne charizmov odstrihol mladeho Baryshnikova. Hopsandy a akcne sekvencie boli standard, ktory baletak proste vie... ale tak na jedno pozretie...cert to ber. Nepriestrelny okruhly stol, ktory odolal tazkemu gulometu z piatich metrov radsej spominat nebudem. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nemám větší problém. Jasně, Scott prostě není herec, který by táhl film svým talentem. Jasně příběh je pitomoučkej a scénář občas vtipnej. Ale koukám na film s Adkinsnem a nečekám výkony z ranku De Nira a dialogy na úrovni A1. Toho zabijáka jak nám je představen ze začátku mu člověk věří tak tak. Časem tuhle pózu Scott opustí a je to dobře, protože člověk přestane myslet na blbinky, kterých se postava dopouští a začne si užívat parádní jízdu. Sice béčkovou, ale parádní. Děj odsýpá a flash back je příjemným zpestřením. Akce se mi líbila a myslím, že Scott nemá ambice prodávat něco víc. Taky by filmu slušelo být v temnějším tónu a lépe bych vystavěl jeho vztah k bejvalé, aby člověk mohl víc fandit. Cekově ale moc dobrý béčko. 70 procent. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bitky jako z baletní přípravky pro bukanýry, hudba z porna, dechzastavující neherecké výkony prkenného napomádovaného geje Asskinse a poliomyelitického čokoládového otyloně Míši Jé Bílého, scénář a dialogy jako by se někdo s mongoloidním kukučem, rozštěpem a pokřivenýma ručičkama snažil do vybryndaného jogurtu na krmící židli prstem přepsat Odplatu namixovanou s Džonvíkem. Ovšem na druhé půlce prdele je to takové roztomile přímočaré, perverzně zábavné a odsejpající, takže pokud se mentálně naladíte na pokojovou rostlinu, vyklopíte pár lahváčů a vypnete indikátor nevkusu, dá se u toho sto pět minut vcelku bez zlobení dost dobře kompulzivně žužlat vlastní palec. Rozhodně zatím nejlepší bliják toho koženého gogotanečníka. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Boyka dostal příležitost na odvetu. Milé… obzvlášť když u toho sekundoval Darth Maul. To byl za mě top filmu mimochodem. A trénovali s mým oblíbený vybavením od RDX (žádné okoukané/trapné Venum nebo UA). Za mě malé plus ;). Casting obecně vzato moc fajn mimochodem. Teď film… Film jako takový je vlastně vykrádačka Johna Wicka. Ale taková “zvláštní”. Prostě scénář se inspiruje Wickem, kde jen může, ale v tom dobrém. Tu idiotskou myšlenku “všemocné globální organizace” si třeba odpustili. Takže vlastně vylepšení... Co mi ale nesedlo, byl komentovaný styl vyprávění. Moc mluvení a křečovitá snaha o hláškování. Pozn.: náplasti adkins pobavily. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Zabijak na motorke (Tim Man) použil nemecký samopal z druhej svetovej vojny MP38/40. (Johnny.ARN)
  • V tomto filmu dostal Mike (Scott Adkins) zakázku na zabití skupiny s názvem Satanic Mechanic. Ve filmu Pomsta, dalším filmu režiséra Jesseho V. Johnsona, v němž rovněž hraje Nick Moran (Leonard), je za barem po celou dobu filmu plakát skupiny Satanic Mechanic. (Johnny.ARN)
  • Když Mike (Scott Adkins) vyslýchá Miltona (David Paymer) v ruském masážním salonu, několikrát ho udeří do obličeje. V následujících záběrech je ručník od krve, ale na Miltonově obličeji není vidět žádné zranění. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama