Reklama

Reklama

Tajný agent se probudí uvězněný v ponorce na místě, o kterém ví jen CIA. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Béčka to je kategorie filmů sama pro sebe. Přesto lze mezi nimi najít i trochu lepší kousky. Tenhle film béčkem bezpochyby byl, nicméně docela koukatelným. Zásluhu na tom mají dva dědouškové Jean-Claude a Dolph. Kupodivu Dolph ač o dost starší vypadá na rozdíl od Jea-Clauda lépe. Jako by nestárnul... Halt Univerzální voják :-). Nu co k filmu. Zápletka úplně ta nejjednodužší jaká může být. Agent má na flešce (tahle byla z plexiskla či co) jména těch nej agentů a zlouni tu flešku chtějí. A tak to udělají tak aby CIA myslela, že Jeam-Clauda zradil USA . Tím nemá práva a může s ním být nakládáno jakkoliv. Amerika jde co se týče tajných věznic kupředu, profláklé věznice v Polsku ani na Kubě už nepoužívá. Má tajnou vyřazenou ponorku, která křižuje oceány, je nezjistitelná a zatím uvnitř probíhají výslechy těch nejotrlejších z otrlých. Sem umístí i Jean-Clauda. Ten je samozřejmě nevinný (alespoň to o sobě tvrdí) a jak jinak hodlá z ponorky potopené hluboko v oceánu prchnout... Divák tak uvidí celou řadu soubojů, těch pěstních bohužel ubylo. Kapitánský můstek ponorky byl srandovní, připomínal kabinu metra... Tma, zeď se stejnými budíky a na zdi dva monitory na kterých se točila kola..:-) Posádka byla rasově korektní kapitán běloch, důstojník Afroameričan a druhý (ano víc jich tam nebylo :-) !) Asiat. Chyběl Indián a Eskymák. Ponorka je opravdu jemný stroj, stačí jedno kolo pootočit na druhou stranu a je vymalováno.. no nic, nebudu spoilerovat. Docela rád jsem oba dědoušky po čase zase viděl spolu a docela jim to klapalo. Dávám tedy za 3 něco (co - to je tajné) * * * ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žán-Klód s Dolfíkem uvězněni na ponorce, ze který se nedá uniknout? Leda hovno. Stejně jako si poradili Árný se Slájem, tak i tahle dvojice stárnoucích svalovců dokázala z neuniknutelnýho vězení uniknout. Jako bonus nakopali pár prdelí, Žán vyfasoval k mrdu-lákající Jasmínu, na kterou se kouká fakt hezky, záporák byl z kategorie - Sem kokot a všem to dám najevo - atd. Každopádně jako béčkovej film to bylo v pohodě koukatelný jako většina Van Dammovek nebo Lundgrenovek. Občas se sice v plný parádě projevila tupost, když Žán nekuchnul polomrtvýho záporáka, aby se s ním na konci filmu mohl srát znova (což chápu, když ho hrál jeho syn, tak si ho chtěl ve filmu užít déle) a finální akce v režii - Máme čtyři pistole, ty máš 70ku na krku, ruce v kapsách a stejně nás pojebeš, to už bylo hodně za čarou, ale mrdat na to. Tyhle chyby k béčkům patří jak prdel na hrnec. Závěrečnej bonus kill mě potěšil, ta čubka si to zasloužila víc než nasucho do prdele. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně milosrdného střihu, hodně bezduchého střílení a spousta zbytečných scén, až to zavání tím, že fandové kdysi hbitého Belgičana a urostlého Švéda ze zdi strhnou i jejich poslední plakáty. Snaha se cení, tady jí ovšem bylo zoufale málo. Tohle už prostě není na pozvánku, kterou by měl otevřít každý, kdo na snímcích legendárních béčkařů vyrostl. Pánové se sice potácející v hrubě mdlém důchodu, ale třeba takový Van Damme si to zjevně uvědomil. Neždíme jen své poslední síly, ale v několika projektech i příjemně rekapituluje. Navíc s úsměvem na rtech (Jean-Claude Van Johnson). Tady to ale nevyšlo. Snad příště. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Žáne Žáne.... Měl bys přestat využívat toho, že jseš jeden z mé topky a hrdinů dětství. Tahle amatérsky natočená píčovina opravdu nestojí za skouknutí ani pro nejskalnějšího fandu JCVD. Všechno bylo tak primitivní, tak směšný, tak laciný, že se mě to nechce ani vypisovat! Ty přestřelky, ty dialogy, ti herci okolo, no prostě děs! Jediný co je pozitivní a stojí za zmínku je postava Lundgrena! Dolph je pořád nehoráznej bourák a zde je největší škoda, že byl dost nevyužitej! Na rovinu říkám, že kdyby se role hlavních hrdinů našeho dětství a z plakátu filmu otočily, mohlo to dopadnout daleko líp! Doufám a věřím, že nám "svaly z Bruselu" v budoucnu představí něco víc snesitelnějšího. 35% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O vyložený průšvih se nejedná, má to ambice být trošku lepším Céčkem, ale přiznejme si to. Na Van Dammovi je věk už docela vidět. Dolph (mimochodem se zde vyskytuje velmi zřídka a jeho role je vyloženě vedlejší) tady působí jako jisté lákadlo, takže si divák dopředu řekne, aha on tam hraje i Lundgren a má tedy dvojnásobnou motivaci film shlédnout. Příběh je pitomý jen velmi lehce a při sledování jsem dostal chuť na Caseyho Rybacka na palubě Minneapolis. 35% PS: Dostaví se i Kilpatrick, který kdysi Van Dammovi naložil jako Sandman. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • V mnoha scénách je vidět, že se film točí na betonové podlaze, kolem jsou jasně betonové a dokonce i omítnuté stěny, stropy jsou vysoké jako v budovách (někdy i vyšší) a chodby i nepřirozeně široké na to, že se celý děj odehrává v ponorce. (Ace.A.T.L.)
  • Film sa natáčal na ostrove Mobile a Dauphin Island (Alabama, USA) od 25. januára do 23. februára 2017. (Arsenal83)

Reklama

Reklama