Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (204)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Mělo to svý světlý a svý hodně blbý chvíle. Některý věci by prostě ve vánočních filmech být neměli. :D Opět mě asi nejvíc bavila Kathryn Hahn i s její máti v podání Susan Sarandon. Děcka opět na přesdržku, nicméně tady naštěstí neměli tolik prostoru. 2,5* (a jóóó přiznávám, že číslo Santy dvě jsem si pak pustila ještě jednou, no!) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného rakovinotvorného sequelu. Přímý výherce v soutěži o nejhorší film s vánoční tématikou a nesmírně nechutná sonda do amerického přehnaného pojetí Vánoc, které mi přijde zkrátka ujeté. Jedničku jsem loni ještě snesl, i když mi vadil její překypující feminismus, tady se ale okořenilo o přítomnost matek všech tří matek a vše šlo do kytek. Druhá hvězda za Milu, kterou můžu kdekoliv. Jinak by to bylo mnohem horší. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický americký komediální koktejl, archetypy, klišé, vtípky a předvídatelné gagy. Přesně tak, jak to máme při odpočinku rádi. Hezky vypnout hlavu a nechat se bavit. Parta tří matek jede přesně v duchu předchozího dílu, naštěstí se neohrály a tak přidávají klasický komediální setting - Vánoce. Je to vtipné, funguje to, baví to (možná více ženy jak muže). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se mi překvapivě líbil a byl jsem zvědav, jestli dokáže pobavit i díl druhý. A docela se mu to podařilo. Styl humoru je dost podobný a liší se přidáním dalších postav, (matky ústředních matek) což je občas klad ale v některých ohledech i zápor. Druhý díl, tak není žádným překvapením, ale na druhou stranu neurazí, což se o spoustě pokračování říct nedá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celá táto skoro séria je vlastne len o tom, kedy má slovo Kathryn Hahn, A to jej scenáristi skôr hádžu klacky pod nohy. Ale ona to vždy ustojí, pretože má na pomoc aj Susan Sarandon. Mila Kunis akoby tu ani nebola, ale to môže byť len môj subjektívny pocit. Hernandez a Gallagher sú tu úplne zbytoční. Horšie ako jednotka, ale aspoň s tou Susan. Ak by niekto pochyboval o priebehu deja tak nemusí. Druhý bod obratu je o tom, že zrazu majú všetky dcéry s matkami zdanlivo neriešiteľný konflikt, ale v závere je zase všetko v poriadku, pretože niekto povie niečo krásne patetické a do toho hrá priliehavá vlezlá hudba. Našťastie aj tu to ako tak zachráni Kathryn. 50% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama