Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Pokračování hitů vznikají na pásové výrobě a to i u těch hitů u kterých pokračování nedává smysl. Matky na tahu o Vánocích trpí klasickou poruchou komediálních pokračování- Nemáme se kam vydat dál takže zbývají dvě možnosti: Buďto cesta do nějaké exotické země nebo zimní svátky. Tvůrci si tentokrát vybrali to druhé čímž se dočkáváme už druhého letošního komediálního pokračování (Prvním je Táta je doma 2) Nebudu tady vysvětlovat, proč je Táta je doma 2 lepším filmem ale spíše to jaký je film jako takový: Takže... ten film má humor který je po většinu času vtipný ale..... ten humor je také občas až šílený a přitažený za vlasy. A dojde to tak daleko, že ani nevíte kdy se máte smát a kdy plakat a když se tvůrci pokouší o nějaké emoce nejde plakat protože se stejně objeví vtip, ten film snad opravdu nemá jedinou ucelenou scénu bez vtipného odlehčení. Což by nebylo nic špatného kdyby se tak nekazil ten dramatický nádech. Trojice matek Christine Baranski, Susan Sarandon a Cheryl Hines jsou fajn a důstojně sekundují Mile Kunis, Kathryn Hahn a Kristen Bell. Fajn jsou i Peter Gallagher a Jay Hernandez. Nic více se v podstatě o filmu říct nedá. Je to prostě standardní vánoční výplachovka na kterou si ale vlastně ani nevzpomenete a pořád si budete o Vánocích pouštět Lásku nebeskou... nebo Živí mrtví. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si myslel, že dám dvě, ale nakonec jsem to na ty tři dostal. Film není nijak převratný, ale své momenty má. Není jich sice moc, ale stačí to na to, abyste se po celou dobu nedivili, proč bylo něco takového proboha natočeno. Nehledejte v tom však žádnou převratnou rebelii. Místy tam sice něco najdete, ale většinu znáte už z té jedné ukázky, kterou jste potkali v kině (nákupák a večírek). Nejlepší dvojici představovala "Kristen Bell" se svou matkou - syn od "Kathryn Hahn" měl však taky dobré chvilky. P.S.: Už se nad sebou zamyslete. Největší bordel, jaký jsem kdy v kině viděl byl vždy na CSFD projekci (na Matkách se vám sice nedařilo, jako na Justice League, ale byl to taky pěkný hnus)... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Dúfal som vo všeličo, ale toto skutočne prekonalo moje očakávania. Začal by som asi tým, že by som povedal niečo k prvému filmu "Bad Moms". Mal som z filmu pocit, že napriek tomu, že išlo o typickú americkú komédiu so všetkými typickými klišé, tak si to dokázalo nájsť cestu aby nám to prinieslo vtipné a zaujímavé postavy, dobré motivácie a hlavne hlavnú myšlienku, ktorá vôbec nebola zlá. Že perfekcionizmus nie je cesta. A matky majú právo robiť chyby. Pretože takí ako ľudia sme. A dokázal som to brať ako relatívne obstojnú komédiu s dobrými momentkami. "A Bad Moms Christmas" je film, ktorý sa nám snaží povedať to isté, len sa do toho zapájajú Vianoce a matky našich matiek. A musím povedať otvorene, že sledovať tento film bolo miestami skutočne nefalšované utrpenie. Postavy, ktoré mi boli sympatické sú odrazu otravné, a okrem toho tu prídu nové postavy, ktoré sú ešte neznesiteľnejšie. A do toho všetkého kraľuje Christine Baranski, ktorá je absolútne najodpornejšou postavou v celom filme. Spôsob akým rozpráva je otrasný, jej pózy sú otrasné, všetko čo hovorí jej otrasné a jej vzťah k deťom je absolútne materialistický. Tu máte vaše X-boxy. Tu máte vaše Iphony. Bez srandy. To sú skutočné dialógy v tomto filme z jej strany. A nemohol som ju vystáť. No problém je, že ani ostatné postavy na tom nie sú o moc lepšie. Film je preplnený neskutočným množstvom montáží, ktoré sú skutočne otravné a scénkami, ktoré majú byť vtipné, no miesto toho sú viac divné až desivé. Ako napríklad scénka, kde Cherly Hines je v spálni u svojej dcéry a sleduje ju počas sexu s jej priateľom. Na čo som sa práve díval? Nehovoriac o klasických klišé, kde vieme presne všetko, čo sa stane, vieme ako sa to skončí a samozrejme sa dočkáme šťastného konca. Klasicky a všedne spracované bez akéhokoľvek nápadu. Najhorešie ale je, že scénka, kde Amy vyhodí svoju matku z domu a jej deti jej to budú vyčítať, tak jediné čo mi napadlo bolo, že ja som kompletne na jej strane a sú iba naštvané, že už k svojim novým X-boxom nedostanú ešte aj Kinecty. Jediné, čo ma na tomto filme aspoň trochu berie je Carla, ktorá má svoje vtipné momentky. A Susan Sarandon nie je otravná a dokonca si myslím, že vie dať tomu aj trochu humoru. Popravde si dokonca myslím, že film sa absolútne nesústredil na naše tri hlavné hrdinky a ich priateľstvo. A tak ani tá charizma tam nevedela preraziť. Toto je proste jeden z najmizernejších vianočných filmov, čo som mal kedy možnosť vidieť. A úprimne ma naštval. Vidím, že svojich fanúšikov má, ja tam ale patriť nebudem. Neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D- ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je pokračování jedničky na stejné úrovni jako první díl. Opět se jedná o ten trapnější humor, který tolik v lásce nemám, ale vždycky mě přiláká to super obsazení a tady se k Mile, Kristen a Kathryn přidali ještě dvě úžasné herečky Christine Baranski a Susan Sarandon, které mám moc ráda, takže jsem si film nemohla nechat ujít. Zasmála jsem se, bylo to hezké odlehčení od práce, ale není to film, na který bych se dívala pravidelně. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa s tým netajím, že prvé dielo „bad moms“ sa mi páčilo. Pokračovanie však už nemá v sebe toľko elánu, ktorý by potreboval. Základná koncepcia príbehu nie je zlá, ingrediencia aka „staré matky“ má v sebe dostatočný potenciál, hlavne vďaka vydareného castingu. Tretiu hviezdu dávam dvojici K. Hahn / S. Sarandon – práve oni držia film nad vodou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama