Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snaživý horor s pěkným bubákem, ale totálně zabitý příšerným ochotnickým vystoupením dvojice hlavních hrdinů a naprosto idiotským scénářem, který vám cuká s koutky co minutu. Najdete starou hru, plnou divných věcí a s papírem od krve, tak si řeknete prostě ''ok'' a jdete jí hrát....každý normální člověk by to spálil, nebo zakopal za barákem. Nepomůže tomu ani přehnaná krvavost a nekompromisní zabíjení malých dětí plné krve. Při finále, kdy bubák udělá paštiku kterou by prokouklo i retardované předškolní dítě už jsem přemýšlel o dvou hvězdičkách. Zariwny umí kompozici, ale píše strašně tupé scénáře, z něj nikdy nic lepšího nevypadne.40%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě vcelku očekávaná maličkost, jejíž první scéna se brutalitou na dětech téměř vyrovnala té slavné z nedávného IT. Kvalitativně je tento snímek na dobré úrovni, pouze co se týče postav a jejich logického jednání musím být značně kritická. Tolik logických kiksů a nesmyslných myšlenkových pochodů jsem snad ještě neviděla. Atmosfericky to byl tak průměr a záporák mě také nechal docela chladnou. Bylo dost na škodu, že jsme ho tam měli pořád jako na talíři a že nezůstal trošku v pozadí. Vypilovat tomu scénář a dát tam chytré postavy s kouskem duše, byla by to nadprůměrně kvalitní podívaná, protože nuda skoro nehrozila. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Dobrých hororů je jako šafránu, tak tady lehounce nadhodnotím. The Midnight Man totiž perfektně funguje hlavně v těch nejzákladnějších hororových ingrediencích. Napětí a atmosféra jsou vynikající hned od začátku, příběh sice není nikterak originální, ale vše to zachraňuje svižné tempo, vynikající herci, kde si to Shaye s Englundem vyloženě užívají a odvážné gore, takže občas nic pro chechtající se teenagery s popcornem. Konec také potěší, nějaký ten zvrat se vyklube no a Epilog je pouze povinnost. Za mě rozhodně spokojenost a vypadá to, že Travis Zariwny se zlepšuje. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak toto beriem všetkými desiatimi, dostal som všetko, čo od hororovej novinky čakám. Už to nečakané zmasakrovanie detí na začiatku svedčilo o odvahe režiséra. Zápletka jednoduchá - tajomná hra, ktorá privolá zlého démona. Ten sa celkom podaril, ale omnoho väčšie zimomriavky mi tu privodila Lin Shaye. Tá bola miestami až odporne desivá (v dobrom slova zmysle) a po tomto výkone by som ani nezaspal, keby som si ju nepridal medzi top herečky. Temný, napínavý horor, s vynikajúcim gore!!! Dokonca aj celkom solídny Insidious 4 sa môže skryť. Ale jasné, to najlepšie sa do našich kín nikdy nedostane (nakoľko by to bolo pre 13-ročné deti asi dosť veľké sústo). ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama