Reklama

Reklama

Moje sestřenice Rachel

  • Velká Británie My Cousin Rachel (více)
Trailer 1

Touha ovládá všechny smysly v temné a spletité romanci na motivy klasického románu Daphne du Maurier, ve které září držitelka OSCARA® Rachel Weisz*. V přesvědčení, že jeho tajemná a krásná sestřenice Rachel (Weisz) zavraždila muže, který ho vychoval, zosnuje mladý Angličan Philip (Sam Claflin) plán pomsty. Navzdory důkazům, které vinu Rachel potvrzují, se ale Philip do Rachel ve vizuálně úchvatném a napětím nabitém filmu vášnivě zamiluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Miluji tyhle filmy odehrávající se na anglických sídlech. Tohle mi sedlo od prvního okamžiku a vážně se divím zdejšímu nízkému hodnocení! Když pak do filmu ještě přibyla Rachel Weiszová, nechybělo mi už nic. Tuhle skvostnou herečku zbožňuji a málokdo by hádal, že jí táhne na pátý křížek ! Film celkem skvěle roztáčí kola podezření, paranoi i napětí. U mně to tak tedy fungovalo stoprocentně. Co je neuvěřitelného na mladém 25 letém muži, který se poprvé a opravdu vášnivě zamiloval? Takový muž by lásce dal na oltář cokoliv a jmění je to poslední nad čím mladý a chemií zblblý mozek v takovém stavu uvažuje... Takový mlaďoch bez zkušenosti se pak ale může stát snadnou obětí zkušené a po majetku jdoucí ženy... Jak říkám byl jsem okouzlen. Už jen ty lokace! Film byl natáčen u Torpointu v jižním Cornwallu a ty výhledy na záliv byly úžasné, stejně jako samotné sídlo Philipa. Směji se těm co se tu nad ním opovrhují. Řada venkovských sídel chudší šlechty v té době tak zkrátka vypadala! zatékalo tam, tapety plesnivěly a nikdo tam neuklízel. Tohle je doba, kdy bohatí Američané po celé Anglii od zchudlých šlechticků odkupovávali vše od obrazů, knih, soch po celé domy. Některé si dokonce nechaly odvézt domů a např. knihy jsou dnes základem nejedné národní knihovny v USA. V podstatě se dá řící, že bohatí američtí průmyslnící zachránili hodně z britského národního dědictví, byť jsou dnes artefakty deponovány v USA. Parádní byl i český dabing. Tohle je za 4 poctivé bylinné odvary ! * * * * ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina. Hlavní mužská postava se chovala tak hrozně naivně až s odpuštěním přihloupě a nesoudně, že s ní nešlo sympatizovat. Navíc ten přechod od nenávisti a touhy po pomstě k potenciální travičce a vražedkyni Ráchel až k bezbřehé lásce na první pohled a absolutní důvěře k této neznámé sestřenici s pochybnou minulostí, kterou původně nesnášel? Navíc to zpronevěření se všem svým dosavadním přísahám? Jo, jsou padouši, muži i ženy, kteří dokáží okouzlit druhé a zblblé oběti už si pak od člověka, do něhož se poblázní,nechají líbit neuvěřitelné věci. Ale tohle už je dost za hranou. SPOILER: Dosud zdraví mladík na svojí milou Ráchel, které podezřele umírají manželé a kvůli tomu jí zpočátku nedůvěřoval, převede veškerý majetek. Od té chvíle se pak Ráchel nesmí ani dotknout, ona ho zavrhuje a on ještě pije její nasbírané bylinky, které mu vůbec nechutnají, ničí ho, on po nich upadá do bludů až několikadenního kómatu a přesto je jako ovce konzumuje pořád dál,ani lékaře si nezavolá... Po tom co se množí mnoho důkazů od různých lidí a zdrojů, že je kolem jeho lásky příliš mnoho temného a nebezpečného... A nakonec ta pointa?! Opravdu slabé. - Chválím interiéry, exteriéry, kostýmní historickou romantiku, ale nějak u toho všichni zapomněli přemýšlet. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého nebudete vědět, kde vám makovice stojí. Slečna Weisz je již minimálně dvacet let za zenitem, a přesto by jí každý muž chtěl rožnit jako řezník krkovička tučné selátko. A ve chvíli, kdy je vám vše jasné realizovala naše puma harakiri a já byl opět na startu, zatímco film byl u konce. 61% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bylo to na HBO GO v poslední šanci, hraje v tom Rachel, tak jsem po tom hrábnul, ale moc oslněn nejsem. Především Philipovo chování mě sralo, přesně takový typ chlapů nesnáším, půlku filmu tam defacto profňukal, fakt nechutnej chlap. Jasně scénarista si s námi trošku hraje, ale nějak zvlášť mě to nezaujalo, snad kromě toho že Rachel černá sluší. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Natočené hezky, zahrané dobře a ačkoliv Rachel Weisz se znovu nepřetrhla, pořád jí žeru. Nicméně to matení diváka, na kterém to bylo do určité míry postavené, na mě moc nefungovalo. Ne že by mi bylo jasné, jestli to udělala či neudělala, ale jednak to podle mě netušil ani režisér a druhak to vodění za nos mi občas nedávalo valný smysl. Navíc chemie mezi Rachel s Claflinem vůbec nefungovala, takže se film nemohl příliš opřít ani o tu romantiku. 50%, ale s přivřenýma očima. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama