Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu se úplně změnilo herecké obsazení, což nebyl dobrý tah. Ta bloncka byla dobrá, ale ten tlouštík mi nebyl sympatický. Děj filmu je něco podobného jako v jedničce, ovšem kratší a o dost jednodušší, což je problém. V prvním díle jsme zažívali i lásku, ta tu ovšem chybí. Když už se mělo točit pokračování, tak s původním hereckým obsazením. Objevil se zde pouze Jack Black, ale jen na pár minut. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se o typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší oproti klasickým pohádkám aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

Reklama

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Jsou tu zřejmě dva důvody, proč se film pohybuje v průměrných číslech. Ten hlavní problém bude v tom, že první díl nabídl všechno, co v tomhle tématu šlo, tím pádem se nedalo v pokračování ničím překvapit a to se u většiny uživatelů odrazilo v hodnocení. Druhý důvod, který mrzel nejvíce mě, je absence Jacka. Ten má všeho všudy minutový prostor a myslím, že s jeho charismatem by byl celý film daleko záživnější, stejně jako předchozí díl nebo letošní The House with a Clock in Its Walls. Co se týče obsazení tohoto snímku, tak si troufám tvrdit, že je o chlup zajímavější a zábavnější než v prvním díle, a to samé platí o scénáři, který je sice jedno velké klišé pro děti, kde se ubralo na hororovějších scénách, ale pořád se to sleduje lépe, než romantika s Dylanem. Masky a efekty jsou stále na prvotřídní úrovni, takže jsem ve finále spokojený a procenta strhávám vyloženě za chybějícího Jacka. Na závěr se snad hodí říct, že komu se líbil díl první, tomu se bude líbit i díl druhý, protože jsou téměř totožné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický odvar o něco lepší jedničky. Opět je tu nejlepší první třetina, tedy ta část, která ještě není napěchovaná digitálními potvorami. Zatímco u jedničky to byla obstojna teen romance, tady je to zase středoškolská komedie. Potom už je to jen digitální klišé honička, která možná zaujme děcka tou přehršlí rozpohybovaných halloweenských potvor, ale dospělému divákovi toho film v této chvíli už moc nenabízí. Snad jen cameo Jacka Blacka, ale ten má oproti jedničce po hříchu málo prostoru. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se ve státu USA – Georgia, konkrétně ve městech Covington, Atlanta a Decatur. (BMW12)
  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)

Reklama

Reklama