Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale no ták... Jestli tohle Stella brala jako kvalifikaci na mistrovství světa v naivitě, tak za mě teda s přehledem splněno a jen tak dál. Jako holka by mohla vědět, že natočit film není jako natočit si vlasy; film by kromě natřásání měl taky něco říct. Tahle sterilní odrhovačka může říct leda tak výrobcům francouzských oken to, že uspěli už i v Americe. Hezky se na to koukalo a třeba taková hudba byla podařená fakt hodně, ale flákni na konec filmu ohranou pointu bez trochy síly a máš co? Určitě ne všechno úplně všechno. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlka vydá na klasickou teen limonádu, kde je všechno standardně jak známe, včetně hlavní, poměrně sympatické, dvojky. (Amandla Stenberg se od Hunger Games změnila k nepoznání a nutno říci, že do krásy a to jsem si myslel, že byla ve dvojce). V té druhé jsem byl naopak poměrně zklamán, že už se nejede dle zajeté linie, ačkoliv dějový zvrat, který je sice jednoduchý, ovšem taky poměrně originální a nečekaný. Věřím, že Everything, Everything (bombovej název žejo :D) si za nějakou dobu pustím znovu, protože krom děje je to poměrně zručně natočená dramedie, která se od ostatních protějšků nemusí stydět za svou jednoduchost a hloupost a člověk se poměrně dobře baví po celou dobu. Možná jsem ale v koutku duše přecejen doufal v malinko víc...7/10 ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Ten film je ako ležať v tráve na rozkvitnutej lúke, letný vánok k vám prináša vôňu kvetov a vy hádate, na čo sa asi tak podobajú tie oblaky, ktoré vám občas preplávajú nad hlavou. Je krásny. Po vizuálnej stránke. Herecky. Príbehovo. Postavami. Emóciami. Tou odvahou, s ktorou obaja veria svojim citom. Nenápadným humorom. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Já bych měl jediný problém se samotnou látkou, ale dal jsem tomu šanci i přesto, že prostě nejsem filmová ani knižní cílovka. Proto musím strašně ocenit, jakým způsobem režisérka vyřešila ten „malý“ problém, kdy hlavní hrdinka nemůže opustit vlastní dům a přece musí začít vrkat se svým vyvoleným. Celkem logické textování je tak obrazu zachytitelné, asi jako vojenské estrády na Rudém náměstí. Rozhodně musím ocenit i výpravu filmu. Mně se zkrátka líbí ten design interiérů, který zvolili pro první půlku filmu a to jak to vypadá ve druhé části je „eye candy“ samo o sobě. V neposlední řadě je třeba ocenit i herecký ansámbl, hlavně ústřední duo si to uhrálo úplně bez problémů a to, aby spolu mohli být „až navěky“ už samotná kniha vyřešila docela chytře, za to za mě taky palec hore. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Střízlivýma očima je romantická ústřední linka nastartovaná až příliš rychle, ale tváří v tvář její autentičnosti nad tím rád přimhouřím oči. Ono pouto Maddy a Ollyho má v sobě přesně tu bezhlavou zamilovanost, kdy jeden nepotřebuje o druhém vědět vůbec nic zásadního a přesto si je neochvějně jistý, že právě tahle láska je ono osudové Úplně všechno. V kombinaci nostalgické nálady a nápaditě natočených virtuálních dialogů zkrátka není pro sentimentální povahy obrany. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)

Reklama

Reklama