Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Gangsterka na taký rodinný, dramatický spôsob. Veľmi nekoncepčne poňaté a drajvovo nezvládnuté, ale má akúsi dušu. Netreba pripomínať, že to je do veľkej miery zásluha oboch hereckých parťákov, ktorí sa do svojich rôl vžili napriek tomu, že réžia pokulháva a v nadväznosti na dramatický vývoj zbytočne spomaľuje dej a niekedy sa sústreďuje na nepodstatnosti, ktoré filmu viac škodia, akoby prinášali úžitok. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Perfektní drama s bezvadnými charakterovými postavami. Nové a neznámé herecké tváře, co by si již teď zasloužily Oscara a Matthew jako muž s citem pro rodinu, který dostává toto krimi do sféry amerického klišé, kterému chcete v návalu citů propadat zas a znovu. Někdy je ta Amerika opravdu neskutečná. Naprosto jiný svět. Ale policajti jsou zm*di v každé zemi, jak vidno. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Skoro by se chtělo říct TAKOVÝ OBYČEJNÝ PŘÍBĚH...Příběh jedné rodiny...Příběh o 15-letým bílým klukovi Rickovi, který se chce nějak vymanit ze svýho posranýho života...Příběh o FBI, která slibuje, ale neplní...Příběh o městě z poloviny 80-ek, kde dostanete nižší trest za vraždu než za prodej drog...Příběh o zvláštním zákonu USA, kde je legální držet zbraň a střílet a prodávat je, ale nedejbože prodat drogu...No prostě - obyčejný příběh z Ameriky, který má koule, skvělé neokoukané herce (kromě Matthewa) a výtečně ztvárněný dobový vizuál...85% ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavá antigangsterka s nelogicky sa vyvíjajúcim príbehom a nesympatickým hereckým osadenstvom. Fejs aký má predstaviteľka sestry hlavného hrdinu Bel Powley sa teda tak často nevidí, v tomto prípade však musím uznať, že takéto stvárnenie drogovo závislej trosky je asi celkom blízko realite. Postrádal som tu pre tento žáner nevyhnutné prejavy násilia. Jedna rozbitá hlava a pár potkanov, rozstrieľaných adolescentmi na mňa dojem neurobilo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře zahrané drama s tím správným ošuntělým lookem Detroitu osmdesátých let...bohužel ale taky dějově celkem průměr (i když podle skutečnosti),který vlastně ani nemá čím překvapit.Amerika tyhle typy lidí evidentně přitahuje (nebo vytváří),takže i když jde o příběh na reálném základu,nemohl jsem se zbavit dojmu,že tohle už sem viděl několikrát a lépe...60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno