Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že poté, co Sly viděl výsledek, o pár let zestárl a nejednou zlostně bouchl do stolu. A určitě se i zastyděl. Jeho Kriminál byl a i po letech stále je působivý kousek, první Plán útěku má rovněž co nabídnout. Spolu s Arnoldem Schwarzeneggerem tehdy konečně narazili na projekt, u kterého se plnohodnotně sešli před kamerou. Žádné několikaminutové štěky. Výsledkem bylo mírně udýchané béčko, ale své kvality ve staromilském podání mělo. Pokračování je průšvih. Pořádný. Je zaměřené na asijské publikum a podle toho i vypadá. Specialista na útěky Sly je tady za mentora, skoro vůbec se nepředvede, na plátně je zoufale málo. Dějově je to průšvih, akce je lehce zaměnitelná, efekty vypadají úsměvně a levně, střih divně. Zklamání. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlhodina pro mě byla naprosto nepochopitelná a hodně jsem se rozkoukával. Hned vysvětlím proč. První díl jsem viděl několikrát, mám ho moc rád a před pěti lety to pro mě bylo částečné zmrtvýchvstání osmdesátek a klasických akčňáků. Hades je něco úplně jiného. Je o hodně brakovější, ačkoliv s rádoby moderní zápletkou (resp vězením), ovšem napsanou v osmdesátkách tak, jak by si tehdy představovali rok 2018. Rozhodně nekoukat, pokud máte rádi Slye a Bautistu, oba tu mají vedlejší role a ačkoliv jsou v nich výborní, celé by to šlo vystavět i bez nich. Ačkoliv mě celá první polovina přišla hrozně zvláštní, stejně tu ode mě visí bezprecedentní 4 hvězdy. To je kvůli snadno snesitelné stopáži, u které jsem vydržel na jedno posezení (což by se u naprosté nudy nestalo, to čím dál více přerušuji) a některým akčním scénám, na které se vesměs dobře kouká. A také půl hvězdy za vizuál, sedí mi to takhle více než šedá Hrobka. Celkově ale samozřejmě velké zklamání s obřím cliffhangerem, na nějž trojka příští rok naváže a něco mi říká, že napodruhé už budu poněkud méně shovívavější, pokud dostaneme to samé. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak i já jako velký fanda Sylvestra Stallona jsem se podíval na druhý plán útěku :-) .No,tak za prve,začnu trochu ze široka.Když bylo jasné,že se točí druhý díl a zároveň pak hned i třetí,tak jsem se těšil a i když mě mrzela absence Arnolda,tak přesto jsem si říkal,že by to nemuselo být špatné.Ok.Po té přišla zpráva,že filmy se natáčel myslím jen pár dní a to samé třetí,tak to mě trochu zarazilo,ale na druhou stranu vše nemusí trvat kdo ví jak dlouho aby to bylo kvalitní,jsou i výjímky.A teď už k hodnocení filmu samotného.Než jsem si to pustil tak mě docela zarazilo zdejší hodnocení a to samé na imdb a komentáře typu-Stallona jako začíná být něco co Seagal,tedy hvězda co už hraje v hodně béčkových spíš céčkových nebo možná někdy i zetkových filmech :-) .I tak jsem byl zvědavý jaké to bude a musím konstatovat i když možná ne úplně objektivně jako fanda Slye,ale co je objektivní,pořád je to jen můj názor,možná to není objektivní k lidem co váhají jestli si to pustit a nejsou přímo fanoušci tohoto akčního hrdiny.Po příběhové stránce si myslím,že film je napsán dobře a je znát,že to psal autor scénáře k jedničce,jen možná bych udělal stopáž o trochu delší,protože někdy my to přišlo takové usekneté a moc zkratkovité,ale zase film parádně plyne.Co se týče akce,tak si myslím,že souboje jsou na dobré úrovni a i Stallona tu má ,sice ne tolik výraznou,ale má bitku.Takže doteď je to dobré.Co je pro mě mínus,tak to je menší stopáž právě pro Stallona a Bautistu i když se plakát a celková prezentace tváří ,že jsou ty hlavní,ano chápu,je to marketing a zároveň film zafinancovala čínská strana.Takže ,to alespoň kvůli tomu nějak beru,ale i tak je to škoda.Celkově tedy musím říct,že ty co tu vidí to aktuální hodnocení pod čtyřicent procent a přečtou si v komentářích něco o podobě s aktuální tvorbou Seagala,tak to fakt ne a nebojte se,tohle je proti filmům se Stevenem mega hit.Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami,ale budu spravedlivý a za někdy moc velkou zkratkovitost a menší stopáž pro Stallona(což kdyby film byl film o čtvrt hodiny delší tak by to filmu i samotného Slyovi slušelo víc a dal bych ten čas hlavně jemu) dávám celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama