Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriálové herečky prišli na brigádu zašantiť si s diablom, ktorý bol niekedy dokonca strašidelnejší než Karel Gott. Prezradím, že minimálne jednej z nich sa to nevyplatilo. Roztomilá mrcha, trocha mladšia verzia Nicole Scherzinger, zobrala nočnú pri mrtvolách, naivne si mysliac, že sa ani jedna neprebudí. Lenže už pri prvom fotení selfiečiek nejeden nebožtík lape po dychu a divák ostáva v napätí. Pomôže našej malej mrške aspoň 30 kilový ryšavý sbskár? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Absolútne tuctový démonický horor, ktorých je ako hnoja..., ale nie je to žiadna tragédia a v podstate takáto jednohubka fanúšika poteší. Keď už pre nič iné, tak určite minimálne pre tie nádherne hororové priestory nočnej márnice v obrovskej bostonskej nemocnici. Už dávno som z hororovej výpravy nemal tak "krásne" skľučujúci pocit, atmosféra sa miestami skutočne dala krájať. A to je veľké plus. Príšera obstojná, aj keď nijak obzvlášť hrôzostrašná. A aj ten bodycount mohol byť väčší. Vo finále ale nemám väčšie výhrady.... kiež by viacero pokusov o horor skončilo aspoň takto... 60 %!! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No hned druhý horor mě vrátil do reality, byla to doslova zábava jak v márnici. Do té je přivezena mrtvola posedlé holky a začíná strašit a později zabíjet, aby si vyspravila tělo. Stokrát ohrané lekačky (blikne světlo a něco se objeví na kameře, nefungující technika), neoriginální potvora, neoriginální telekinetické vraždy a díry ve scénáři - proč démon nezabije hrdinku a proč ta nezvedne prdel a neodejde pryč? Dvě hvězdičky za povedenou atmosféru moderní márnice, celkem sympatickou hrdinku a solidní finále s happyendem! Jinak slabý průměr u kterého mě xkrát napadlo jak snadno by si s takovou třetiřadou démonkou poradili Dean a Sam Winchesterovi. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mi přišla celkem zajímavá, nicméně druhá část přinesla laciné lekačky, které už moc dobře nefungovali a celé to působilo trošku obšlehnutě. To, že tam dívka, která se stala obětí posednutí démonem leze všude možně jak opice, vůbec nevypadalo teda dobře a zkazilo mi to celkový dojem. Shay Mitchell byla skvělá, ovšem role psychicky nevyrovnané policistky se dala využít trochu lépe, jelikož mi přišlo, že ji hrozně brzo každý uvěřil, že se v té márnici děje něco zvláštního.Prostředí bylo také trochu znepokujující a nahánělo hrůzu samo o sobě, při představě, že bych tam měla 8 hodin trčet sama. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama