Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film v podstatných veciach kopíruje The Autopsy of Jane Doe. Lenže len po obsahovej stránke, lebo spracovaním a ani atmosfére sa na spomínaný horor nechytá. The Autopsy je o čarodejnici, toto zas o démonovi a tak podobných filmov je nespočetné množstvo, líšia sa hlavne iba tým, že menia prostredie, kde sa odohrávajú. A tento film nie je výnimkou. Prostredie márnice super, ale film to vobec nevyužil. Skoro žiadna atmosféra, lakačky o ničom a chabé spracovanie, robí z tohto filmu, len čisto priemerný snímok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Aspoň, že sa dobre pozeralo na Shay Mitchell. Za ňu a ešte za sľubný začiatok, dávam slabé, ale 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatný film vhodný tak pro starší děti, které by se ale stejně mohly po většinu času nudit. Slibné spojení neúspěšného exorcismu, respektive posedlosti démonem, a márnice předvedla ukázkově Neznámá slečna, jejíž tajemství nebylo nakonec zcela odhaleno (The Autopsy of Jane Doe), ale divák si snímek mohl patřičně užít. Herecké výkony ochotníků z Horní Dolní, digitální oheň, nedostatek krve a nulové napětí. Dvě, možná tři scénky atmosféru rozhodně nenavodily tak, jak by si děsuchtivý divák přál. A strašit vysoušečem rukou a třískáním do plechových barelů je nejen neúčinné, ba přímo trapné. Jen mi unikalo, proč se démon snažil vyspravit tělo Hannah, když jeho úmysly byl stejně jiné. A otevřená vrátka na konci? No, pokračování snad nebude.....a nápověda skrze mouchu měla asi znamenat: Hej, ty hloupý diváku, takhle se věci mají! Mizerné 2*, ale pokud se tu ještě chvíli zdržím, dám odpad. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Díky prostředí, sympatickým hercům a slušným vizuálním efektům se Ve spárech ďábla vykřesal z průměru na o jednu příčku výše. Jako celek však nic zajímavého nepřináší a hororový fajnšmekr by se mohl i nudit. Já sice zbožňuju horory, ale nejsem ani tak náročný a ani  tak zběhlý, abych se za fajnšmekra považoval. Tudíž musím uznat, že film temnou a místy napínavou atmošku měl, a proto si aspoň tři hvězdy zaslouží. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nepokrytě jsem se těšil. Infernální psycho trailery slibovaly hodně a... no... hm. Jediným zajímavým prvkem celýho filmu zůstává koncept záporáka, protože démonem posedlá a děsivě zohavená mrtvola mladý holky nekuchá lidi každej den. A je to vlastně provedený docela dobře - neklidná umrlice je dobře obsazená i namaskovaná/animovaná a s principem jejího démonickýho fungování by se dalo vyřádit na tisíc způsobů... což je přesně to, co tvůrci nedělají. Po nadějným začátku totiž film rezignuje na veškerý napětí a následuje rutinní vyvražďovačka, která není schopná přijít s jediným momentem překvapení. Vlastně to celý působí, jako by někdo mermomocí chtěl okamžitě zfilmovat dobrej nápad a příliš pozdě mu došlo, že by bylo dobrý kolem něj vybudovat nějakej příběh. Nejmocnějším důkazem budiž fakt, že se do konce filmu nedozvíme, proč démon nechce (nebo nemůže) zabít hlavní hrdinku. Hlavní hrdinka je mimochodem dobře napsaná i zahraná, ale možná jsem takovej pocit měl jen proto, že se jako jediná nechová jako retard. Tak tedy zase příště... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No hned druhý horor mě vrátil do reality, byla to doslova zábava jak v márnici. Do té je přivezena mrtvola posedlé holky a začíná strašit a později zabíjet, aby si vyspravila tělo. Stokrát ohrané lekačky (blikne světlo a něco se objeví na kameře, nefungující technika), neoriginální potvora, neoriginální telekinetické vraždy a díry ve scénáři - proč démon nezabije hrdinku a proč ta nezvedne prdel a neodejde pryč? Dvě hvězdičky za povedenou atmosféru moderní márnice, celkem sympatickou hrdinku a solidní finále s happyendem! Jinak slabý průměr u kterého mě xkrát napadlo jak snadno by si s takovou třetiřadou démonkou poradili Dean a Sam Winchesterovi. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama