Reklama

Reklama

Sestra

  • USA The Nun (více)
Trailer 1

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Nejtemnější kapitolu ze světa filmu V zajetí démonů Vám přináší legendární James Wan, filmový tvůrce, který stojí za touto úspěšnou filmovou sérií. (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (615)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, Matko představená, to byla ale píčovina !! Čekal jsem nudnou sračku, dostal jsem nudnou sračku, patří mi to. Celou dobu jsem se smál a chytal za hlavu. Tohle nesahá filmu The Conjuring ani po kotníky. Přesně ten typ hororu, pro nehororové fanoušky, dívající se pouze na romantické filmy, jo - těm pak přijde SESTRA, jako ultra mega Horor. Hvězda pouze za úvodní a finální scénu, která ale stejně patřila k  The Conjuring. Viděno pouze z povinnosti. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ježíš na kříži musí nedobrovolně trénovat stoj na hlavě, protože unholy nun s vizáží Marilyna Mansona zase dovádí. Je jasné, že tuhle řádící sestru může zastavit jen Klášterní tajemství. Krabicové víno totiž zneškodní každého.. Hardyho odbočka z Wanových paranormálních aktivit působí neškodně a bezradně. Švenkování kamerou tam a zpět nemá šanci vystrašit, lekací scény jsou signalizované, Frenchie na rozdíl od vyobrazení Rumunska 50. let není směšný a atmosféra leží někde v hrobě a paralyzována rutinou už ani nemá sílu zatahat za šňůrku od zvonečku. Na Valaka v téhle formě by stačila i Whoopi Goldberg.. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako Annabelle, tak aj The Nun je dosť nevýrazná v porovnaní s Wanovými démonmi. Ľúbilo sa mi, že sa to odohráva v minulosti a aj prostredie kláštora v Rumunsku tomu dodalo istý hororový nádych, ale okrem pekného prepojenia na V zajatí démonov, tam moc toho nebolo. Lakačky boli dosť nudné a celkovo bola sestra dosť nezaujímavá. Trochu sklamanie, s ktorého sa stalo iba priživovanie sa na značke. 70% - 3* ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. Atmosféricky, vizuálně a hudebně je to fakt super. Nicméně obsahově to dosti uvadá a ikdyž je tam spousta blbostí, který se nakonec nějak scénáristicky vyřeší, zůstává pocit průměrnosti a jakýhosi pomyslnýho povzdychnutí nad tím, že tak zajímavej démonskej origin pojali takhle vlažně a nedali mu větší péči. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Devadesátiminutová únikovka z kláštera kdesi v Rumunsku, která je celkem na sílu naroubovaná na Conjuring. Sestra tancuje na hraně mezi mysteriozním hororem a fantasy filmem, takže to místy působí, jakoby se měl každou chvíli objevit HellBoy, který s pomocí starých artefaktů zavře portál do podsvětí. Místo něj tu ale pobíhá zmatená Farmiga s Bichirem, kteří mají dlouhé vedení a nechají se děsit prvoplánovými lekačkami. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Tvorcovia nedostali povolenie nakrúcať vo vnútri rumunských kostolov, postavili si preto interiéry kláštora v štúdiu. Režisér pre nich osobne nafotil interiéry kostola v britskej dedine, v ktorej vyrastal, aby vytvorili čo najvernejšiu napodobeninu. (krasomama)
  • Ještě než vyšel oficiální trailer, vyšel krátký teaser, který měl sedm vteřin, ve kterých divák viděl černo, až na poslední 2 vteřiny, kdy nečekaně a velmi nahlas zakřičela démonická jeptiška (Valak). YouTube tento teaser krátce po vydání zablokoval z důvodu, že byl příliš děsivý. (ČSFD)
  • Film se odehrává v roce 1952. (ČSFD)

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama